ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ...ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

Η Ελλαδα που αγαπαμε και που δεν θελουμε και δεν θα δεχθουμε να χασουμε

Με αφορμη και σε συσχετισμο με το Ψηφισμα της Ομοσπονδιας Ελληνικων Σωματειων Νεας Υορκης για τα περι την Μεταναστευση τεκτενομενα στην Ελλαδα, (που αναδημοσιευουμε κατωτερω) η συνταξη του Περιοδικου μας κανει την ακολουθη αναλυση:

Η Χωρα μας, αφου εγινε πρωτα αυτη υποχειριο του Διεθνους Δουλεμποριου και εστειλε καραβανια Ελληνων Σκλαβων με "νομιμη μεταναστευση" (στο μοντελο αυτο το ρολο του ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥ ειχαν οι "επισημες" Ελληνικες Κυβερνησεις) στην Αμερικη και την Αυστραλια πρωτα και στην Γερμανια υστερα, πειθαρχοντας στα ξενα κεντρα αποφασεων που αποφασισαν (ισχυει και μεχρι σημερα) η Ελλαδα να μην αξιοποιησει τις τεραστιες πλουτοπαραγωγικες της δυνατοτητες, αλλα να στειλει το ανθρωπινο της δυναμικο ωστε η "αναπτυξη" να γινει πρωτα αλλου. Ετσι Ελληνικα χερια συμμετειχαν στη κατασκευη των Αμερικανικων σιδηροδρομων. Ελληνικα κορμια χαθηκαν στις υπογειες στοες του Βελγιου, (που σημερα κανει τον Πλουσιο και σνομπαρει την Ελλαδα) ενω ταυτοχρονα το πλουσιο υπεδαφος στο ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ της Δραμας παραμενει επτασφραγιστο Μυστικο, .....το εμβρυο του Νεσου Γιου του Ωκεανου και της Θετιδας, ολο στη Μητρα της Μαννας Ελλαδας, που το νανουριζει για χρονια με το Νεστο -Θεο πια- θυμωμενο , ισως απο τον Διεθνη Πολιτικο Εμπαιγμο της Πατριδας μας, απο ξενους που βρισκουν ντοπιους που λενε προπαγανδιστικες ανοησιες στους Ελληνες περι ψωροκωσταινας.

Οι Ελληνες της Αμερικης, γνωριζουν πολυ καλα απο μεταναστευση. Γνωριζουν, Γνωριζουμε θα πρεπει να πουμε, το θεμα, ως Νομικοι, ως Καθηγηται Πανεπιστημιου,
ως στελεχη της Αμερικανικης Κυβερνησης που μελετουμε, διαμορφωνουμε και εφαρμοζουμε στις διαφορες θεσεις που εχουμε οι Ελληνες στις ΗΠΑ, την μεταναστευτικη πολιτικη αυτης της μεγαλης σε μεταναστευτικη εμπειρια Χωρας οπως οι ΗΠΑ.

Ο Ελληνικος Ανεμος που εκδιδεται στις ΗΠΑ μπορει να διατυπωσει, οτι καποιοι στην Ελλαδα που εμφανιζονται ως ειδημονες και στηριζουν με καθε τροπο το Νομοσχεδιο της σημερινης Κυβερνησης για την ....Μεταναστευση..... μοιαζουν τουλαχιστον σαν απειρα παιδια, που με βαρυγδουπο υφος πιστευουν (επειδη ειναι υπουργοι) οτι λενε σπουδαια και πειστικα πραγματα, ενω στην πραγματικοτητα αυτα που λενε απο επιστημονικης πλευρας αξιολογουμενα ειναι παιδαριωδη και απο πολιτικης για γελεια και για κλαμματα.
Ακομα και οι μη ειδικοι και οι μη "μορφωμενοι" στην Αμερικη, ακομα και εμπειρικα βιωσαν την υπαρξη "μεταναστευτικης πολιτικης". Η Κυβερνηση (οπως σε μια ευστοχη παρατηρηση της Μαριαννας Πυργιωτη ελεγχθη) αντιμετωπιζει τους λαθρομεταναστες οπως τα αυθαιρετα κτισματα. Πρωτα τα αφηνει να υπαρξουν (σσ Χαλωντας την Αρμονια) και υστερα τα Νομιμοποιει τυπικα, (κανοντας νομιμο το χαλι που δημιουργησαν).
Ο Ελληνικος Ανεμος, αλλα και οι Ελληνες των ΗΠΑ βλεπουμε οτι η Κυβερνηση δεν χτιζει μεταναστευτικη πολιτικη, αλλα νομιμοποιει την Οικονομικη Συμμιξη θεμα που εχουμε διαπραγματευθει σε αλλο αρθρο.
Το Σχεδιο Νομου για την μεταναστευση ειναι Νομος Επιβολης Οικονομικης Συμμιξης και για αυτο δεν "κολαει" ουτε στα ανθρωπινα δικαιωματα, ουτε στα αστεια επιχειρηματα ¨πολιτικων" παραγοντων σε επιπεδο υπουργου και υφυπουργου που δεν αφηνουν περιθωριο σε καποιον να αμφιβαλει για το οτι διακατεχονται απο απλοικοτητα σκεψης και πεισμα στο να γινει αυτο που θελουν. (ή αυτο που τους εχουν επιβαλει να κανουν). Κανενα Επιπεδο, καμια…..ποιοτητα.
Αυτες ειναι οι σκεψεις και η Συλλογιστικη του Ελληνικου Ανεμου με Εδρα τις Η.Π.Α. Απο μακρια η σκεψη ειναι πιο καθαρη και η κριση ανεπιρρεαστη απο κομματικες δουλειες, ή δουλικες - εξαρτησιακες σκοπιμοτητες.

Εκεινο που μακρια απο την τεχνητα επιβαλομενη στην Ελλαδα μιζερια μπορουμε να βλεπουμε συνειδητα η υποσυνειδητα, ειναι οτι Η Ελλαδα θα χασει την οντολογικη της Υποσταση σαν Ελλαδα, και θα μετατραπει σαν ενας χωρος Οικονομικης Συμμιξης. Αυτο που δεν θελουμε να χαθει ειναι η Ελλαδα Χωρα Οντολογικης Υποστασης να χαθει, για να ικανοποιηθει το συμφερον των εξουσιαστων της Παγκοσμιοποιησης.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Στην επομενη σελ. αναδημοσιευεται το ψηφισμα της Ομοσπονδιας Ελληνικων Σωματειων Νεας Υορκης

βιβλιογραφια : Η Φωτογραφια ειναι απο καρτα-προσκληση του Πολιτιστικου Οργανισμου του Δημου Αθηναιιων για την Εκδηλωση Γαλαζιο του Αιγαιου 2009 (Τριτη 7 Ιουλιου 2009)

Δεν υπάρχουν σχόλια: