ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ........ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Πολιτικα προσωπα που ειτε απο αφελια, ειτε απο απλοικοτητα δεν μπορουν ουτε καν να αντιληφθουν οτι προκειται για "προβλημα" πολλω δε μαλλον να κατανοησουν οτι προκειται για τραγικο προβλημα, ειτε απο σκοπιμοτητα εχουν πεισματικα ταχθει να το επιβαλουν, αυτοι που καταλαβαινουν οτι η Ελλαδα δεν ειναι χωρος(1) αυθαιρετων (2) αλλα αντιθετα ειναι μια Χωρα με ΟντολογικηΥποσταση, οι χειριζομενοι το θεμα πολιτικοι απευθυνθηκαν και στο συναισθηματισμο του Ελληνα, καλωντας τους Ελληνες να αντιληφθουν οτι οι Λαθρομεταναστες και καθε ειδους αυθαιρετοι ντεσπραντος που εχουν εισβαλει στην Χωρα, ειναι ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ. Αληθεια το πιστευει αυτο ο πολιτικος ανηρ που το ειπε, η νομιζει οτι οι Ελληνες ειναι χαχολοι, η οτι ειναι αυτος εξυπνοτερος και πιο πονηρος απο ολους και θα τους διπλωσει με την επιχειρηματολογια του.

Ας δουμε λοιπον τι κανει αυτος που βλεπει γυρω του Καημενα Ανθρωπακια, πιστευοντας οτι αυτος ο ιδιος εχει καποια ιδιαιτερη αξια και αποστολη στην ζωη μια και εχει δημοσιο αξιωμα.

Κυριακη κοντα στο Μεσημερι, Λεωφ. Αμαλιας και Λυσσικρατους γωνια ενα περιπολικο με ΤΡΕΙΣ αστυνομικους..... μαζευει μηχανακια απο τα πεζοδρομια της Κυριακατικης και με ελαφρα κυκλοφοριακη κινηση Αθηνας.

Οι Αστυνομικοι ( Ο Γραφων αγαπα την Αστυνομια) εκτελωντας την διαταγη της Υπηρεσιας μαζευουν τα μηχανακια απο τα πεζοδρομια.
Καποια στιγμη πεταγεται εξω ο Μαγερας απο ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ στην αρχη της Λυσσικρατους και παρακαλει το αστυνομικο να του αφησει το Μηχανακι γιατι εδω εργαζεται και δεν εχει αλλο μερος να το βαλει και αλλο μεσο να παει στο σπιτι του. Ακολουθει ΦΡΑΣΤΙΚΟ επεισοδιο μεταξυ του επι κεφαλης του Περιπολικου και του Μαγειρα. Ανενδοτος Ο Αστυνομικος (φωναζει και αυτος) αρνειται να κατεβασει το μηχανακι απο τον Γερανο.
Ο Κοσμος φωναζει "ουτε επι Χουντας"....... Ο Γερανος φευγει ενω ο "χορος" της τραγωδιας ακουγεται να λεει ευκρινεστατα ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ( Ο Μαγειρας) πως θα παει στο σπιτι του τωρα?
Την Σκηνη παρακολουθουν ως Τουριστικη Ατραξιον ενα ζευγαρι Ολλανδων οι Οποιοι μου λενε "This must Be Greece" ("Αυτη ειναι Η Ελλαδα¨) σσ Αυτη ηταν ακριβως η φραση του Κ. Σιμητη για το Ναυαγειο του Σαμινα.....

Σε λιγο την περιοχη πλημυριζουν οι καθε μορφης Λαθρομεταναστες που μη αντιλαμβανομενοι την ιεροτητα του Χωρου της Ακροπολης, το Περιβολι του Ουρανου, την Γειτονια των Αγγελων, την Οδο Ονειρων, βρωμικοι οπως τους εφερε ο δουλεμπορας, καθονται εμπρος στην ειδοδο του Μουσειου της Ακροπολης, πουλωντας αυτα τα ακαθοριστου υγιεινης γλειωδη αντικειμενα, πανω στο βρωμικο τελαρο που περιφερουν.

Κανεις αστυνομικος δεν προστατευει την ιεροτητα του Χωρου γυρω απο τηνΑκροπολη και το Ολυμπειον. Προφανως γιατι προκειται για ...ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ>> κατα τον υψηλο φιλοσοφο που αναλυει το θεμα.
Ο Ελληνας βρε παλικαρι (στον Υπουργο απευθυνομαι ετσι) δεν ειναι Ανθρωπακι (κατα τον "χορο" ειναι) που παει να βγαλει ενα κομματι ψωμι.

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ. ΥΠΕΡ ΤΩΝΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δεν αναρωτιεμαι γιατι γινονται ολα αυτα. Το ξερω και εγω οπως και πολλοι σκεπτομενοι Ελληνες, στους οποιους τα επιχειρηματα σας περνανε σαν ανεκδοτα του "Μπομπου".

Τουλαχιστον μηπως μπορειτε να κανετε αυτους που τοσο υποστηριζετε, να σεβαστουν Την Ακροπολη, το Μουσειο της, και να τους απομακρυνετε, οπως θα απομακρυναν εμας απο ενα τεμενος εαν πηγαιναμε να μπουμε με τα παπουτσια?

Υπαρχουμε πολλοι Ελληνες και Ελληνιδες που το θεωρουμε οτι ειναι προσβολη στην νοημοσυνη μας η προσπαθεια σας να μας πεισετε οτι αυτη ειναι η Ελλαδα. Αυτη ειναι απλα η Ελλαδα της δικης σας κακογουστιας και του πως εσεις αντιλαμβανβεστε τον Κοσμο και την Ελλαδα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: