ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ

ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΤΟΥ


Του Συμβουλου μας σε θεματα Αμυντικης Πολιτικης


Ο Συμβουλος του Ελληνικου Ανεμου σε θεματα εξοπλισμων του Πολεμικου Ναυτικου με επεστησε την προσοχη στο Μεγαλο εξοπλιστικο προγραμμα της Τουρκiας σε Πoλεμικα Σκαφη της επομενης Γενιας οπως αυτο που εικονιζεται στη φωτογραφια. Η Τουρκια ναυπηγει στα Ναυπηγεια της Κωσταντινουπολης 8 Κορβετες και 4 Φρεγατες που θα εχουν τεχνολογια ΣΤΕΛΘ.

Η Τουρκια που εκανε μεχρι ενα διαστημα οτι και η Ελλαδα, δηλ αρχικα επαιρνε μεταχειρισμενα Αμερικανικα Πλοια που παροπλιζε το Αμερικανικο Ναυτικο, μετα μπηκε στην ιδια πολιτικη με το δικο μας Ναυτικο να παραγγελνει Ολλανδικες και Γερμανικες Φρεγατες και καποια στιγμη με Τουρκικη Εθνικη υπερηφανεια, αποφασισαν να ναυπηγουν τα πολεμικα τους πλοια οι ιδιοι οι Τουρκοι αναπτυσσοντας την πολεμικη τους βιομηχανια σε ολους τους τομεις.

Αποφασισαν να αξιοποιησουν τα Πανεπιστημια τους, την Ερευνα και την τεχνολογια, και να αρχισουν να χτιζουν και να εξαγουν πολεμικα πλοια. Το Πακισταν ηδη ενδιαφερεται για παραγγελιες τουρκικων πολεμικων σκαφων.

Και ενω ολα αυτα συμβαινουν στην γειτονα Τουρκια που διεκδικει πολυπλευρα την Ελληνικη Κυριαρχια με συνεχη επιθετικοτητα, εμεις περιφερομεθα στην Ευρωπη σαν κλαμενοι Κεραταδες, που δεν αφηνουν φιλο για φιλο και καπιλιο για καπιλιο που να μην πανε για να εκτονωσουν τον πονο τους, μια και η δικη τους ψυχη δεν αντεχει το ψυχολογικο βαρος και αν δεν τα πει θα σκασει.

Ενας αξιολογωτατος φιλος Ελληνας, Διεθνες Οικονομικο Στελεχος, μας ελεγε εχθες "εχω κανει πολλες απογραφες στη ζωη μου. καμια εταιρεια στον Κοσμο οταν απογραφεται δεν σπευδει να ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΣΕΙ αρνητικα αποτελεσματα γιατι θα φαηιρει". Τωρα τι να πει κανεις για εμας που αυτοεξεφτελισθηκαμε και οχι επειδη μας επιασε κριση συνειδησεως, αλλα γιατι ακολουθουμε τους ορους του παιχνιδιου των Νεοφιλελευθεριστων Εχθρων της Ελλαδος που ουτως η αλλως αυτοι εστησαν την απατη μεσα απο την οποια η Ελλαδα βρεθηκε στην θεση που ειναι σημερα. Αντι λοιπον να τους το πουμε και να κινηθουμε αναλογα, αναπτυξιακα και οχι μονεταριστικα, εμεις περιφερομεθα με την σεμνοτητα και την ταραχη, και την ματια που ζηταει κουραγιο και αποοδοχη, ακριβως εκεινη που εχει ο Υποψηφιος Διδακτωρ την ωρα που Υποστηριζει την διατριβη του.

Αντι να δεχθουμε ολοψυχα το Οικονομικο Εργαλειο της GOLDMAN SACHS και να προχωρησπομε αναπτυξιακα, εμεις σταματησαμε τα παντα ακομα και τις παρελασεις και τις εθνικες γιορτες στις πρεσβειες μας.

Αλλα και πριν απο αυτο, πουλησαμε τα Ελληνικα Ναυπηγεια στους Γερμανους και μετα τους πληρωναμε για επισκευες στο Πολεμικο μας Ναυτικο, και τωρα Πουλαμε και τον ΟΣΕ.

Ολοι αυτοι που βρηκαν το αλλοθι των δηθεν χρεων για να σταματησουν αυτα που προασπιζουν την Ελλαδα και εξασφαλιζουν την Εθνικη μας κυριαρχια και ακεραιοτητα, μηπως δεν τους νοιαζει να χαθει η Ελλαδα ???

Γιατι και Πανεπιστημα εχουμε, και Ναυπηγους εχουμε και ικανοτατοι θαλασσινοι ειμαστε. Γιατι παντα θεση ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ?????






Δεν υπάρχουν σχόλια: