ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ


Μια ταινια χολυγoυντιανης φαντασιας και κατασκευης, παρουσιαζει Αριανους που μπαινουν στο Αμερικανικο Πενταγωνο, και με υπερφυσικες δυναμεις ματιας λειζερ υποτασουν την θεληση των Αμερικανων Επιτελαρχων, τους κανουν υποχειρια τους και ελεγχουν την θεληση τους, και μεσα απο αυτην τον Λαο.
Το Εργο αυτο αμερικανικης παραγωγης κυκλοφορησε πολλα χροναι πριν, ως προιον φαντασιας (science Fiction)
ΕΑΝ το HOLLYWOOD γυριζε το Εργο στην Αθηνα, φαντασθειτε τους Αριανους να επιβαλουν στο Ελληνικο Πενταγωνο, να μην ξαναδει ο Ελληνικος Λαος 25η Μαρτιου, οπως στην Ανωτερω φωτογραφια (απο την 25 Μαρτιου 2009) και οι Εθνικες μας γιορτες να αφιερωθουν στην ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΛΗΘΙΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ οπου ολοι τρεχουν στα ΜΩΛ. (εκ της 35 χρονης αμερικανικης μου βιωματικης η οποια ομως σημερα λεει : Αυτο δεν ειναι ζωη ειναι καταλογος επωνυμων ρουχων)....
<>
Η Κοινωνια της Αγορας ειναι η επιδιωξη της Διεθνους Εξουσιας. Ενας Παγκοσμιος Κοσμος χωρις ψυχη, χωρις οντολογικη υποσταση, ανθρωποι αναλωσιμοι, ανυπαρκτοι, εικονικοι, Υποταγμενοι ως μαζα και αγελη, στην Διεθνη Ολιγαρχια των βιτσιοζων που ηδονιζονται και αυτοικανοποιουνται με το να βασανιζουν και να...διακτινιζουν στι τιποτα, προσωπα, Κοινωνιες, Λαους, Εθνη. Η Μεταλλαξη στο απολυτο ΜΗΔΕΝ, στο απολυτο τιποτα, ολων των Λαων, ολων των Ανθρωπων, ο απολυτος Σκοπος της ηδονης των Διεθνων βιτσιοζων της Εξουσιας. Μεσον : Ο Νεοφιλευθερισμος και η επιστημονικοφανης συνομωσια της Οικονομιας της Αγορας που επιδιωκει οχι την ελευθερη οικονομια αλλα την Κοινωνια της Αγορας. Ενας Κοσμος χωρις αξιες, χωρις υποσταση, με τον Ανθρωπο γεννημενο να γινει Θεος, να καταντα σε ηλιθιο αναλωσιμο καταναλωτη, που παραδιδει την ελευθερια του και το "χρυσαφι του τοπου του"....την ψυχη του.... για τα καθρεφτακια καποτε των αποικων εγγλεζων και σημερα μεσα απο την βιαιη χειραγωγηση και πληση εγκεφαλου των μεθοδων της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.Την Ημερα μετα την 11 Σεπτεμβριου των Ουρανοξυστων της Νεας Υορκης, γερμνανικη Εφημεριδα εγραφε Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και συγκεκριμενα ο τροπος και τα κινητρα οσων την υλοποιουν ειναι ακριβως η συγχρονη τρομοκρατια.Για να υλοποιησει την Κοινωνια της Αγορας, ενα απο τα πολλα μεσα που χρησιμοποιηθηκαν ειναι και η οικονομικη υποταγη και εξαρτηση, ανθρωπων , Ομαδων , Λαων και Κρατων, απο προσωπα η μηχανισμους Διεθνους τοκογλυφιας.Εμφανιζει η Τηλεοραση ενα προσωπο, που εχει -πλεον- την δυναμη να ανεβοκατεβαζει το Δολαριο και να παιζει κερδοσκοπικα με το Ευρω (το ατυχες αυτο εργαλειο απωλειας Εθνικης Κυριαρχιας), και η ομηγυρις το θεωρει πολυ φυσικα και κανεις δεν επαναστατει ψυχικα να φωναξει ΜΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ -Η ΕΝΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ- ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, εινα ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αντιθετα υπαρχει σιωπηρη αποδοχη της πραγματικοτητος γιατι αυτο εχει θεωρηθει φυσικο να υπαρχει ¨μεσα στο παιχνιδι της αγορας". Δεχεται η κοινη γνωμη την αγορα, ακομα και οταν κατασκευαζει τερατα που καταβροχθιζουν η σπανε πλακα βασανιζοντας ανθρωπου ς και Λαους.
ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ, και στον Τρελο Νερωνα που εκαψε την Ρωμη, ποια η διαφορα αναμεσα στην "νομιμοποιημενη απο την διεθνη νοοτροπια" Χρηματοοικονομικη Οικονομια και την Ιερα Εξεταση που εκαψε την ΖΑΝ ΝΤΑΡΚ (Ιωαννα της Λωρεννης).
ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙδι κατα ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, και στα Παιχνιδια του Μετερνιχ κατα της Υπαρξης της Ελλαδος, η στην Επιθεση του Γ ΡΑΙΧ εναντιον των οχυρων της Γραμμης Μεταξα στην Ανατολικη Μακεδονια.
Ποια η διαφορα αναμεσα στους Φεουδαρχες που βασανιζαν τους "υπηκοους τους" στα υπογεια των πυργων "τους" με αλυσιδες και αλλες μηχανες βασανιστηριων, και στις δυναμεις της Παγκοσμιοποιησης που καταργησαν τον Εκδοτικοπρονομιο των Κρατων για χρηματοδοτηση των Προυπολογισμων τους, καταργησαν το Κληρινγκ οπου μπορουσες να αγορασεις Ρουμανικα Τραινα για την Γραμμη Πελοποννησσυ δινοντας τα λεμονια της περιοχης, και υποχρεωσαν την επιβολη ενιαιων νομισματων το οποιο εκδιδει το Κρατος αλλα το δινει οχι στην χρηματοδοτηση του Προυπολογισμου της, αλλα στις τραπεζες και στους τοκογλυφους για να του το δανεισουν, με αποτελεσμα το ΕΙΚΟΝΙΚΟ στην πραγματικοτητα ελλειμα και χρεος, με την Σοφιστια του οποιου οι Διεθνεις εξουσιαστες δημευουν την περιουσια και τον κοπο του Λαου.
Οι Κυβερνησεις μοιαζουν σαν να βγηκαν απο αυτες τις κινηματογραφικες φαντασιες, οπου καποια ισχυρα οντα απο αλλο πλανητη με μια ματια λεηζερ τις μεταβαλουν σε πειθηνια οργανα στην θεληση τους. Αβουλες κυβερνησεις σαν υπνοτισμενες κινουνται πειθαρχημενα στι;ς οδηγιες των...αριανων.... η σε εκεινους τους αριανους που εχουν ντυθει ως αντιπροσωποι των Κομισαριων της Παγκοσμιοποιησης.
Αγωνες αιωνων για να απαλλαγουν οι Λαοι απο τα εκαστοτε σχηματα ολιγαρχιας που ηδονιζεται να τους βασανιζει και γελα καθως η Ρωμη ειναι στις φλογες, η καθως οι ανθρωποι ουρλιαζουν στα κατεργα του πυργου, ακυρωθηκαν και γυρισαμε αιωνες πισω στους βασανιστες φεουδαρχες και στους αρπαγες της μοχθου των λαων. Μειωστε τις συνταξεις συνιστουν με υφακι οικαθε "δηθεν" των φεουδαρχων. Η θεια να ζησει χωρις θερμανση και να κανει διαιτα. Και οι Κυβερνησεις τα ακουν και τα αποδεχονται γνωριζοντας η μη γνωριζοντας οτι η αποτυχια ειναι δεδομενη εαν μπεις στην λογικη του αλλου που εφτιαξε αυτη την λογικη για να κανει την Κυβερνηση υποχειριο, για να την κανει να αποτυχει (οσοι το ξερουν η το αποδεχονται η το υπηρετουν συνειδητα λενε ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ) και καποια προσωπα που εχουν απορροφηθει απο την λογικη αυτη και την υπηρετουν με ανταλλαγμα προσκαιρες ηδονες λενε : (Ελλην Ιατρος που το ονομα του ακουστηκε πολυ) Εαν η περιθλαψη κοστιζει πολυ να χρεωνουμε στους ασθενεις το φαγητο του Κρατικου Νοσοκομειου.
Καποιοι απο αυτους τους Αριανους Ντυμενοι εκπροσωποι της Κομισιον, πηγαν και στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνης. Πολυ σωστα οι Υπουργοι δεν τους δεχθηκαν, διοτι ακομα τα πρωτοκκολα της ΕΕ εχουν την Εθνικη Αμυνα στην κυριαρχια των Κρατων Μελων. Ο Αριανος που ηταν μεταμφιεσμενος (ειναι και αποκριες και ολα συγχωρουνται ως Μπουρμπουλια η Μπουρμπουτσαλα), μας ειπε οτι εχουμε ακριβες καρεκλες, να μην κανουμε παρελασεις, και να εχουμε μεταχειρισμενα οπλα (καποια σαβουρα θελουν να ξεφορτωθουν οι Αριανοι και προφανως επι χρημασι)
Οι αριανοι εφυγαν και εστειλαν αλλους και ενω ειχαμε πεισθει οτι ειχαν εκδιωχθει κακειν κακως......... Μπαμ Ηκουσθη στον Αερα.....:
Μόνο πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων θα συμμετέχουν στο εξής στις παρελάσεις, καθώς, στο πλαίσιο των γενικότερων περικοπών, αποφασίστηκε να καταργηθούν οι μετακινήσεις μηχανοκίνητων μονάδων για συμμετοχή στις παρελάσεις.Στις παρελάσεις με την ευκαιρία εθνικών εορτών ή επετείων θα μετέχουν στο εξής μόνο πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων» ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος.Τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύεται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους που εδρεύουν οι μονάδες αυτές» πρόσθεσε ο υπουργός, σημειώνοντας ότι ενημέρωσε σχετικώς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η Κοινωνια της Αγορας δηλ ενας Κοσμος Αχρωμος, Μηδενιστικος, οπου το κυνηγι του χρηματος ειναι αυτοσκοπος, ενας Κοσμος ανηθικος δηλ χωρις ηθος, χωρις αξιες, προελαυνει. Και οι Κυβερνησεις, οι αιρετες κυβερνησεις μοιαζουν με τον Τσαμπερλεν που "εγλυφε" τον Χιτλερ επειδη τον φοβοταν και υπεγραφε μαζι του Συμφωνα "ειρηνης".....
ΔΕΝ Θελουμε ενα Κοσμο χωρις ονειρο, ενα Κοσμο χωρις περιεχομενο, δεν θελουμε ενα Κοσμο που προσφερει "τροπο ζωης" αλλα οχι ζωη. Απορριπτουμε την Κοινωνια της Αγορας και ενισταμεθα σε καθε αποφαση που εχει οικονομικα κριτηρια.
Αληθεια ποσο κοστιζει μια παρελαση? Μηπως πριν την καταργησουμε εν μερη , προτου την καταργηοσυμε συνολικα, θα πρεπει να γινει Δημοψηφισμα. Η μηπως επειδη οι Αριανοι δεν θα ειθελαν να εμποδιστουν απο κατι τετοιο, να κανουμε ενα FUND και να μαζευτουν εκει τα αριανα χρηματα που θα χρηματοδοτησουν μια πληρη παρελαση?
Αληθεια μπορουν να μας πουν απο το υπουργειο, τι προυπολογισμος χρειαζεται για να παρελασουν και τα μηχανοκινητα και να μην χασουμε μνημη ψυχη και πατριδα? Για την πλειοψηφια των Ελληνων αυτο ειναι σημαντικο. Εαν δεν εχουν καταργηθει ολες οι ελευθεριες απο τους Αριανους, τοτε κατι τετοιο θα πρεπεει να μπορουμε να το προσπαθησουμε.
Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος
Η.Π.Α.
ΣΣ Μετα την δημοσιευση του παροντος Αρθρου, το βραδυ της επομενης οι ειδησεις μετεδωσαν οτι "κυκλοι του Υπουργου προσθεταν οτι εκτος απο το κοστος των παρελασεων το προβλημα ειναι και επιχειρησιακο καθως λειπουν τα Μηχανοκιμητα απο την επιχειρησιακη δυνατοτητα των Ε.Δ.
....Ειλικρινα ενισταμαι διοτι Οι Ελληνες δεν ειμαστε τοσο βλακες οσο νομιζουν οι κυκλοι.... Εδω στα Ιμια ειπαν οτι δεν χρειασθηκε να μετακινηθουν μοναδες, γιατι οι μοναδες μετακινουνται μονο οταν υπαρχει απειλη, αλλοιως δεν το κουνανε οι μοναδες απο τις βασεις τους και ετσι εξηγησαν γιατι τα δευτερα ΙΜΙΑ εμειναν αφρουρητα. Τωρα υπαρχει μια νεα αναλυση των "κυκλων¨που λεει θα μενουν τα μηχανικινητα στις μοναδες τους γιατι αν μας επιτεθουν οι Τουρκοι, να τα εχουμε ετοιμα να βγουνε στο Δρομο. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.
.....οσον αφορα τα "Περιβαλοντολογικα προβληματα" που δημιουργουν οι παρελασεις, "οι κυκλοι" καλον ειναι να μαθουν περι Αριστοφανη και να δουν μερικα απο τα Εργα του Μεγαλου Κωμωδου.
.
Kαλωσοριζουμε τις θεσεις σας στο e mail : hfnd3@otenet.gr
Αναρτήθηκε από Research & Publications Devision στις 4:33 π.μ. 0 σχόλια
Ετικέτες ΑΜΥΝΑ, ΑΠΑΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΗΣΗΣ, ΙΜΙΑ, ΚΥΚΛΟΙ, ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ο

Δεν υπάρχουν σχόλια: