ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ?

Ο Νομαρχης Αθηνων Γιαννης Σγουρος με Ελληνες Κατ' Επιλογην

Ποιοι είναι Έλληνες κατ επιλογήν


του Καθηγητη Ανδρεα Αθηναιου
B.A., M.A.,M.C.P. Ph.D., Post Doc
University Of Pennsylvania
Case Western Reserve University
πρ. Νομαρχη

Σε μια λαμπρή Ελληνική τελετουργία αναγνωρισθηκαν και ανακηρύχθηκαν Πρεσβευτές Ελληνισμού, προσωπικότητες που δήλωσαν ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ότι ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ (ελεύθερη) ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Προσωπικότητες που με το έργο τους το επιστημονικό το πολιτικό, το ακαδημαϊκό και το ερευνητικό, πρώτα έκαναν την Ελλάδα ψυχική τους εγγραφή και ύστερα την πρόβαλαν σαν αξία και σαν αλήθεια και σαν σε πραγματιστικό και τεκμηριωμένο επίπεδο, δύναμη, στο κόσμο ολόκληρο.

Μήπως αυτό είναι το μέτρο απονομής της Ελληνικής Ιθαγένειας?

Η γνωστή ¨επιχειρηματολογία για ηλιθίους» που δεν είναι τίποτα παρά πάνω από δημαγωγία και σοφιστεία που σκοπό έχει να χειραγωγήσει την ψυχή και την αντίληψη των ανθρώπων και να πειθαναγκάσει στην αποδοχή καταστάσεων και πολιτικών που έχουν άλλες σκοπιμότητες και στον συγκεκριμένο τομεα την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΙΞΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ και την εκμετάλλευση τους από το δουλεμπόριο και την Παγκόσμια εξουσία, περιλαμβάνει τον ψυχοπνευματικο εξαναγκασμό αρχίζοντας από την αφελή τοποθέτηση «Έλληνες είναι όσοι μετέχουν της Ελληνικής Παιδείας» αληθινή ρήση αλλά χρησιμοποιούμενοι σοφιστικά, μέχρι την βίαια διαπόμπευση πνευματική και ηθική με το σύνθημα «ρατσιστές» σε όσους αρνουνται την οικονομική σύμμειξη, την εκμετάλλευση των απεγνωσμένων «Ντεσπεραντος» και την απώλεια ΟΛΩΝ των ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ της ΓΗΣ, και φυσικά και του Ελληνικού.

ΟΣΟΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ δεν απεχθανομαστε τους μετανάστες, στηλιτεύουμε το δουλεμπόριο και απεχθανομαστε την ΜΕΤΑΝΣΤΕΥΣΗ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ και οικονομικής σύμμειξης.
Απεχθανομαστε την προπαγάνδα, την ψυχική και την πνευματική χειραγώγηση, την άσκηση ψυχικής βίας από όσους θέλουν να επιβάλουν καταστάσεις με «επιχειρήματα για ηλιθίους».

Η ιδιότητα του μετανάστη, δεν κάνει αυτόματα Έλληνα αυτόν που τον πέταξε στην ακτή ο δουλέμπορος. Ταυτόχρονα τα ανθρώπινα δικαιώματα και η έννομη προστασία ενός μετανάστη ικανοποιούνται απόλυτα από την «πράσινη κάρτα¨
Ο Ανδρέας Παπανδρέου είπε «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Το θυμίσαμε στο Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος αναρωτήθηκε «ναι αλλά ποιοι είναι Έλληνες?» Το ερώτημα σωστό αγαπητέ Γιώργο. Η απάντηση όμως δεν είναι αυτή που δίνεται από το σχετικό νομοσχέδιο που απλά εκφράζει τις επιταγές της Νέας τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης για την οποία ο Ανδρέας Παπανδρέου και (τελευταίος εγώ) βγάζαμε σπυράκια.

Το ποιοι είναι Έλληνες το έχει οριοθετήσει στην Έξοδο του Μεσολλογιου ο Ελβετός Μαγερ και σήμερα στην Νομαρχία Αθηνών, αυτοί που κηρύχθηκαν Πρεσβευτές Ελληνισμού.

Για να είσαι Έλληνας πρέπει να έχεις κάνει την Ελλάδα Ψυχική σου εγγραφή. Πρέπει να έχεις κλείσει μέσα στην καρδιά σου την Ελλάδα και να μπορείς να αναφωνήσεις ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Ακούγοντας τις ομιλίες των ανδρών και γυναικών που δήλωναν με την καρδιά τους πως διάλεξαν την Ελλάδα για πατρίδα τους, σκέφτηκα, ΝΑ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΙΑΣ.

Για να είσαι Έλληνας πρέπει πρώτα να το διαλέξεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ, όχι από ανάγκη, υπολογισμό η εξαναγκασμό.
Να τα κριτήρια ενός σοβαρού νόμου και ενός σοβαρού κρατους, που αγαπά την Πατρίδα αλλά πάνω από όλα σέβεται την αλήθεια και δεν παίζει Mind games Από σκοπιμότητα χειραγώγησης η φίμωσης της βούλησης των Πολιτών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: