ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ


Ο Ελληνικος ανεμος βρεθηκε στην πορεια στο υψος του Μουσειου. Τα Δακρυγονα επεσαν και παλι με τον ιδιο παραδοσιακο τροπο που αναμενονται τα πυροτεχνηματα στην Εθνικη εορτη της 4ης Ιουλιου στην Αμερικη.

Ομως δεν χρειαζοντουσαν χημικα για να κλαψουμε, Υπαρχουν ηδη αφθονα δακρυα. Κλαιμε για την Ελλαδα που κατεδαφιζεται, και ειμαστε ΕΝΑΝΤΙΑ σε ολους εκεινους που συμμετεχουν στην κατεδαφιση η την αναθετουν εργολαβια σε αλλους.

Η προπαγανδα που υσποστηριζει οτι τα μετρα ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ειναι "επιχειρηματολογια για αφελεις". Η Επιχειρηματολογια για τα μετρα μοιαζει με την ιστορια του εμβολιου της Γριππης (Για το εμβολιο βλ Καθηγητη Δρ. Κοτταριδη ιολογο Πανεπιστημιο Κονεκτικατ), Η επιχειρηματολογια που υποστηριζει οτι "τα μετρα ηταν αναγκαια" οτι "τα μετρα ειναι μονοδρομος" ειναι επιχειρηματολογια που οι κατασκευαστες της στηριζουν την επιτυχια της στο οτι οι ελληνες δεν ειναι ειδικοι περι τα οικονομικα (ως μη οφειλαν αλλωστε) ενω γνωριζουν οτι οι ειδικοι του γνωστικου αντικεμενου γνωριζουν εστω θεσμικα οτι υπαρχουν αφθονες ενναλλακτικες λυσεις ασχετως αν καποιοι απο αυτους κανουν πολιτικες και ιδεολογικες επιλογες, η πληρωνονται (αμοιβονται επαγγελματικα) για να στηριζουν καποια γραμμη. (Δεν μιλουμε για δοσιλογους αλλα για επαγγελματιες που πληρωνονται να υποστηριξουν το πελατη τους, οπως ο δικηγορος πληρωνεται να υπερασπισει τον μητροκτονο πελατη του...που ζητα την επιεικεια του Δικαστηριου επειδη ειναι ορφανος μητρος). Οι δοσιλογοι ειναι μια αλλη κατηγορια που δεν θα μας απασχολησει στο κειμενο αυτο, χωρις να σημαινει πως δεν υπαρχουν.

Ξερετε αγαπητοι φιλοι ο δοσιλογος δεν ειναι ενα περιεργο ασχημο ον οπως ο Πηλιος Γουσης, η ο Εφιαλτης, δεν ειναι καποιος καμπουρης με σπυρακια (αυτος μπορει να εχει και καρδια οπως ο Κουασιμοδος). Ο δοσιλογος ειναι ενα ον, που δεν εχει εμπιστοσυνη στον εαυτο του, στους δικους του , στο λαο που ανηκει, στην Πατριδα του , στον πολιτισμο του, τις περισσοτερες φορες δεν εχει και την ψυχικη ικανοτητα να τα καταλαβει και να τα εκτιμησει και αρα ειναι ανικανος να ειναι περηφανος για αυτα. (Ο ανικανος συνηθως αποκαλει ακραιους οσους καταλαβαινουν βαθυτερα ) Ο δοσιλογος ειναι ενας αδυναμος χαρακτηρας που πιστευει παντα οτι καλυτεροι ειναι οι αλλοι, ενω ο ιδιος και οι συμπατριωτες του ειναι κατωτερης διαλογης. Ετσι καλει παντα τους ξενους να του λυσουν το προβλημα, τους ξενους να τον βοηθησουν και πιστευει οτι αυτος επειδη θεωρει τον εαυτο του σκουπιδι ζει απο την μεγαθυμια τους. Καλει τους ξενους να τον καθοδηγησουν και ειναι ετοιμος να τους δωσει για ανταλλαγμα ...ακομα και την ...Μακρονησσο.... Αυτο ειναι το ψυχογραφημα του ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ.
Αυτος που πληρωνεται ονομαζεται απλα πληρωμενος.

Παντως ειτε αμιγως δοσιλογος, ειτε με αργυρια, η πραξη αποκαλειται ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ο διαπρατων αυτην ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Εδω και τρεις παραγραφους ομως ειμαστε ...εκτος θεματος και ας επανελθουμε:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Οσοι δεν το καταλαβαινουν, η περνανε απο αυτη τη ζωη "τρανσιτο", ειτε δεν αγαπουν την ζωη, τον ανθρωπο , τον λαο, τον εαυτο τους και την Πατριδα (αυτα πανε μαζι και δεν διαχωριζονται), η υπηρετουν συνειδητα συμφεροντα που σκοπο εχουν να πληξουν την οντολογικη υποσταση του Ελληνισμου , της Ελλαδος και των Ελληνων.

Η Μεγαλυτερη δυναμη μιας κυβερνησης ειαι ο λαος. Αν ειπωθει στο λαο η αληθεια, (και δεν μιλαμε για την προπαγανδα Ελειμμα - χρεη - φοροι - εκποιηση του υπολοιπου Εθνικου πλουτου), τοτε, η οποια Κυβερνηση, θα εχει το λαο με το μερος της.

Ο Ελληνικος λαος, δεν εχαψε τα του εμβολιου, γελάει με την επιχειρηματολογια περι ιθαγενειας που θελει να πεισει οτι τα πρασινα ανθρωπακια (των καρτουνς) απο τον Αρη θα γινουν Ελληνες επειδη θα το πει ενας νομος , και κλαιει κλαιει με πολλα δακρυα, καθως βλεπει στο εργο τον Ιουδα να φιλαει το Χριστο και να τον αρπαζουν οι πραιτοριανοι........

ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΘΟΝΑ ΔΑΚΡΥΑ εκ ψυχης, η χημικη υποστηριξη με δακρυγονα δεν χρειαζεται .....

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.

Τετοιες μερες πρεπει να θυμηθουμε τα λογια του Εκφωνητη του ΕΙΡ Σταυροπουλου την ωρα που οι γερμανοι εμπαιναν στην Αθηνα:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΘΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ........
και σημερα ο,τι εχει καταληφθει απο ξενους της Παγκοσμιοποιησης και της Νεας Ταξης Πραγματων, ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ...
.
Aκουστε την φωνη του Σταυροπουλου στο 2'04΄΄ του Βιντεο που ακολουθει
http://www.youtube.com/watch?v=dtXQUrB1R14&feature=PlayList&p=56E9175935B0633A&playnext=1&playnext_from=PL&index=56


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

υγ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΡΘΩΤΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: