ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΑΔΕΛΦΙΑ ! ?, ή σχεση της Δαρβινικης χρησιμοτητας

ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ
Η Φωτο ειναι απο το Internet
Η θεωρια το υΔαρβινου αγαπηθηκε πολυ απο τους εξουσιαστες. Απο αυτους που στηνουν συστηματα ωστε να μην επικρατει η ηθικη ταξη αλλα ο νομος της Ζουγκλας ποιυ αναπαραγει την εξουσια.
Γραφει ο Brother from N.Y.

Φιλος και αδελφος είναι αυτος που στηριζει το ονειρο του αδελφου του, εστω και εάν δεν τον ενδιαφερει και πολύ αυτό που κανει ο αδελφος του.

Εάν στηριζουμε τον άλλο, στο χωρο του κοινου συμφεροντος δεν είναι αγαπη, είναι συνεργασια, από πολύ καλη εως οτιδηποτε.

Για να είναι κατι Αγαπη και αδελφοσύνη, πρεπει να κινουμεθα με το δεον ότι, τα ονειρα του αδελφου πρεπει να γινουν πραγματικοτητα.

Αν υπαρχει αυτή η Αρχη τοτε σε μια ομαδα αδελφων και αγαπης, είναι αυτονοητο ότι ο κάθε ενας φροντιζει ΟΛΩΝ τα ονειρα να γινουν πραγματικοτητα, και όχι μονον τα δικα του.

Το Ενας για Ολους και Ολοι για έναν, είναι ένα σοφο ρητο, υψηλης ηθικης ταξεως, και για να υπαρχει αγαπη, και για να υπαρχει αποτελεσματικότητα.


Ικανοι να αγαπουμε ειμαστε όταν βαζουμε ολους τους δικους μας Ανθρωπους σε ένα συστημα εξισωσεων οπου ολοι πρέπει να κανουν τα ονειρα τους πραγματικοτητα.


Αλλοιως ο καθενας μας χρησιμοποιει τον αλλο. Και χρησιμοποιωντας ο ενας τον αλλο συμβαινει το αντιθετο απο το κινητρο που δημιουργει την απλη χρηση του αλλου. Αφενος δεν δημιουργουμε και δεν χτιζουμε κατι αξιολογο, ενω ταυτοχρονα στο τελος θα μεινουν μαζι μας οσοι απλα θα χρησιμοποιουν και εμας.


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ της Παγκοσμιοποιησης η την Νεα Υορκη, δεν εχει πια σημασια. Τα απολιτισμικα Γκετο ιδια ειναι. Βρωμικα.


Γραφει ο ... Brother

Δεν υπάρχουν σχόλια: