ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΖΥΓΟ

Μερες Γιορτης οπως ειναι πρεπει να αφησουμε τις Γεωπολιτικες Αναλυσεις και να αφησουμε την ψυχη μας να μιλησει με την Ελλαδα και τα διαχρονικα της μυνηματα.

Τουτη η Γιορτη δεν ειναι ξενιαστη. Οχι επειδη "χρωσταμε" επειδη οι απαταιωνες λενε πως χρωσταμε, αλλα επειδη πρπεει να συνειδητοποιησουμε οτι δεν ειμαστε εμεις οι απαταιωνες, δεν ειμαστε εμεις οι ενοχοι.
Πρεπεει να συνειδητοποισηουμε οτι ο Ελληνικος Λαος ειανι το Θυμα μιας απατης, ενω οι αυτοι που την εστησαν ειναι για ΠΟΙΝΙΚΟ σε βαθμο κακουργησματος. Το ποινικο δεν εδραζεται σε δυο ειδη Αδικηματων που τεκμηριωνονται με τα εξης πισττηρια τα οποια θα ειναι ευκρινεστατα στον 14ο Ανακριτη που ασχολειται με το Οικονομικο Εγκλημα:
1) Η Ευρωπη παρουσιασθηκε σαν επιλογη που θα εξασφαλιζε στους Ελληνες ενα καλυτερο μελλον απο εκεινο που ειχαν.
2) Η Ευρωπη Παρουσιασθηκε σαν ενας μηχανισμος μεσα στον οποιο θα εξασφαλισθει η Ισορροποη Αναπτυξη ολων των χωρων πραγμα που θα οδηγησει προοδεθτικα χωρις παλινδομησεις στην Ευρωπκαιη Ολοκληρωση.
3) Στην πραξη Οι απαταιωνες της Ευρωπης εστησαν ενα Μηχανιμο που περιληπτικα προσομοιαζει με την λειτουργαι ενος Καζινο. Δηλαδη ενα μηχανιμο που οποιος μπαινει στο μαφαζι χανει οτι εχει και ο πλουτοις μεταφερεται στην ...Γερμανια.

Η πραγματικοτητα αυτη βαζει την Ελλαδα και τους αλλους Λαους, οχι στην θεση τουαπαιταιωνα που χρωσταει και οφελει να καταβαλει (οπως λενε τα οργανα του 4ουθ ΡΑΙΧ) αλλα στον ρολοο του Θυματος.
ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ Ως ΧΡΕΟΣ , ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΑΙΩΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑς ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ ΖΗΜΙΑΙ ΦΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙαξε ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝΥΠΕΓΡΑΨΕ (ΥΣΡΕΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΟ ΤΟΣΗ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ) ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΑΠΑΤΑΙΩΝΑς ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ. ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΕΙΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΖΗΣΕ 400 ΧΡΟΝΩΝ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΤΟΥΡΚΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ. Η ΣΚΛΑΒΑΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΘΗΤΕ,

ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΤΑΣ ΕΙΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥΑΚΟΜΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: