ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ


Οι Εκλογες του περασμενου Φθινοπωρου εδωσαν εντολη στο ΠΑΣΟΚ να σχηματισει Κυβερνηση και να υλοποιησει στην Ελλαδα και για την Ελλαδα, αυτα για τα οποια δεσμευθηκε στις προεκλογικες του εξαγγελιες και προγραμματα.

Στις προεκλογικες δεσμευσεις του ΠΑΣΟΚ δεν ηταν πουθενα η καταργηση των Παρελασεων αλλα και καθε συμβολισμου Εθνικης Υποστασης. Υπαρχει σοβαρο Πολιτικο Θεμα, καθως η Κυβερνηση προχωρα σε καταργηση ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΣΥΜΒΟΛΩΝ, που αποτελουν την υποσταση αλλα και το Ελευθερο Δημοκρατικο Δικαιωμα των Ελληνων να εκφραζονται κατ επιλογην τους Ελληνικα.

Η Κυβερνηση αφαιρει το Δικαιωμα του Ελληνα να γιορταζει το Πασχα στα Στρατοπεδα, Η Κυβερνηση αφαιρει το Δικαιωμα του Ελληνα να αναβαπτιζεται στην Ιστορια του και να διδασκει στα παιδια του Αξιες οπως το ΟΧΙ και το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η Θανατος.

Η Κυβερνηση ακολουθει ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ακολουθωντας επιλογες και εντολες των "Ευρωκρατων". Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ απο την ιδια της την Κυβερνηση, με πραξεις που υποστηριζονται απο "επιχειρηματα για Ηλιθιους" αποτελει μεγαλο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ για το οποιο η Κυβερνηση δεν ελαβε εντολη απο τον Λαο.

Τα πολιτευματα που ειναι Δημοκρατικα, κανουν Δημοψηφισματα για πολυ απλουστερα θεματα. Αλλοιως καποιοι πιστευουν οτι ξερουν καλυτερα απο τους ΛΑους, η απλα τους θεωρουν αναλωσιμους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ :

http://www.youtube.com/watch?v=ks4_5bUJkx0&NR=1

ΔΕΙΤΕ ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ :

http://www.youtube.com/watch?v=NwAyghikvrw


Το ρητορικο ερωτημα ειναι : Τι σκοπιμοτητες υπηρετουν αυτες οι Εθνομηδενιστικες ενεργειες, και τι ταυτοχρονα προσωπικα αποθημενα καποιων που δηλωνουν δημοσια κακες παιδικες εμπειριες απο Στρατι και Σωματα Ασφαλειας? Να υπηρετουν το Εθνος Στρατος και Σωματα Ασφαλειας, και οχι τον ΒΑΝ ΦΛΙΤ, ΝΑΙ! Να καταργησουμε αυτα και μαζι τους την Ελλαδα, η να τα χρησιμοποιουμε ως εργαλεια της Διεθνους Αγορας για να επιβαλουμε τις θελησεις των ολιγων, Οχι!
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛΕΓΕ : Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛΕΓΕ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Οι Μετα????????

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: