ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

7 Απριλιου 2010, λιγο πριν απο τις 12 το μεσημερι, Οδος Διονυσιου Αρεοπαγιτου, ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, κατω απο τον Ιερο Βραχο. Η αθλιοτης στο μεγαλειο της. Εδω που θα επρεπε να προβαλεται το Πολιτιστικο αγαθο της Ελλαδος και των Ελληνων, προβαλεται η καταντια που δημιουργησε η παγκοσμιοποιηση, και οι εντεταλμενοι να εκτελουν τις εντολες της. Εντολες οικονομικης συμμιξης των λαων, δημιουργια απεγνωσμενων (Ντεσπεραντος) , απωλεια ταυτοτητος οντολογικης υποστασης ολων μεσα απο μια ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ με την δημαγωγικη προφαση ενος δηθεν σεβασμου στην διαφορετικοτητα. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ, Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΗΔΕΝ, ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΛΩΝ ΜΑΖΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΙΑ ΒΑΝΑΥΣΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΥΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΙ, ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ (ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ..... Κ.Α. ) Φιλοι μου αγαπημενοι (που θα ελεγε ο Γιωργος Οικονομιδης) η αντιθεση δεν ειναι στον ανθρωπο, ειναι στο συστημα που παραγει την απογνωση, και που επιβαλει το .....δικαιωμα στη βρωμια της εικονας και των αντικειμενων που πωλουνται. (Αληθεια τι ειναι αυτα τα γλειωδη αντικειμενα που αυτοι οι ανθρωποι προσπαθουν να πουλησουν πετωντας τα συνεχεια πανω σε καποια βρωμικα τελαρα).
Θα ειχα την ιδια αντιρρηση και απεχθεια που εχω προς την κατασταση αυτη, εαν μεταφεροταν το "Γιουσουρουμ" και ολοι οι φιλοι μου που ειναι στην πλατεια Αβυσσινιας με την πραμματια τους, στην Αρεοπαγειτου. Δεν ειναι θεμα ρατσισμου, γιατι με τους της πλατειας Αβυσινιας καθομαι κουβεντιαζω και πινω καφε στα μαγαζια τους. Εχει και κατι ωραιες τσιγγανες που θελουνε να με παντρεψουνε, και δεν εχω καμια ενσταση ουτε με το σκηνικο ουτε με τους ανθρωπους, εαν ομως αυτοι οι φιλοι μου ητανε στην Αρεοπαγειτου, θα ηθελα να τους διωξω. Ειναι σε τελευταια αναλυση θεμα ΧΡΗΣΗΣ ΓΗΣ, χρησης χωρου. Αντιλαμβανομαι οτι για καποιους που εκτελουν διατεγμενη υπηρεσια παγκοσμιοποιησης το "μπαχαλο" ειναι εργαλειο παραγωγης του ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Οπως για καποιους, το χαος και το "ολα ανακατεμενα", ειναι τεκμηριο ελευθεριας. Απλοικες αλλα επικινδυνες σκεψεις καθως παραγουν το απολυτο ΜΗΔΕΝ. Και το ανωθεν επιβαλομενο ΜΗΔΕΝ δεν ειναι ουτε ελευθερια, ουτε δημοκρατια, ουτε πολιτισμος.

ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ
..........ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΥΤΑΙ !!!
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΔΕΙΧΝΕΙ (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ) ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ "ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ" η μηπως δεν επεμβαινουμε γιατι η πολιτιστικη υποβαθμιση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ και ΟΛΩΝ των Ανθρωπων ειναι η εντολη που καποιοι εκτελουν σε διατεταγμενη υπηρεσια.
Αν αυτοι "τσαντιρωσουν" μεσα στο "νεο" Μουσειο της Ακροπολης μαζι με τα γλειωδη αντικειμενα και τα βρωμικα τελαρα τους, θα τους αφησουμε γιατι καπως πρεπει να ζησουν και γιατι θα ειναι (δηθεν) ρατσιστικο να τους διωξουμε?
Ειναι τοσο δυσκολο η περιοχη των "ενοποιημενων αρχαιολογικων χωρων" με ολους τους κοινοχρηστους χωρους της και δρομους, να θεωρηθει αρχαιολογικος χωρος και να ισχυσουν οσα ισχυουν για τους αρχαιολογικους χωρους και να διωξουμε το "παζαρι" (με γλειωδη αντικειμενα και βρωμικα τελαρα) απο ολο το κεντρο που εχει αρχαιολογικους χωρους?
Ειναι αυτο το πολιτιστικο αγαθο που θελουμε να προβαλουμε?

Οσον αφορα την ανθρωπια, εσεις που τους θελετε εδω να βασανιζονται, λουστητε τους, παρτε τους, ντυστε τους , ταιστε τους - ως κρατος εντολοδοχος της παγκοσμιοποιησης- και μην χρησιμοποιειτε επιχειρηματα για αφελεις για να εκτελεσετε απλα τις εντολες οικονομικης εκμεταλευσης και ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ εκεινων για τους οποιους
α) Δεν καταλαβαινετε τι σας ζητησαν και κανετε ?
β) Δεν εχετε εμβαθυνει σε αυτο που κανετε ?
γ) εκτελειτε διατεταγμενη υπηρεσια ?

Ειναι οι 3 υποπεριπτωσεις αιτιου παραγωγης κακου για την Ελλαδα, που διατυπωσε και ο Γιαννης Καψης σε προσφατο αρθρο του.

Αν προσθεσω:
Αληθεια ποσο δεν καταλαβαινετε τι σημαινει οντολογικη υποσταση ενος Εθνους, ποσο απαραιτητη ειναι η υποσταστη των Εθνων για να υπαρχει οντολογικη υποσταση Πολιτισμων , Κοινωνιων και Ανθρωπων, και ποσο δεν καταλαβαινετε τι χανεται οταν κατασκευασθει η Αμερικανικου τυπου κοινωνια της οικονομικης συμμιξης και καταστραφουν οι κοινωνιες πολιτιστικης ταυτοτητας και πολιτιστικης συνοχης.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: