ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

"ΜΠΟΜΠΑ¨ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΕΕ ΚΑΙ ΔΝΤ

ΟΔΥΣΣΕΙΑ : ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ

Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος
Β.Α., M.A.,M.C.P. Ph.D.
Case Western Reserve University
University of Pennsylvania


Είναι γνωστό ακόμα και σε προπτυχιακούς Φοιτητές των Οικονομικών Επιστημών, ότι το ΔΝΤ σύμφωνα με το καταστατικό του προβλέπει στήριξη για κρίσεις εμπορικού Ισοζυγίου και Κρίσεις Ισοζυγίου εξωτερικών συναλλαγών.


Η Βραζιλία, με δικό της Νόμισμα, διατηρώντας το εκδοτικό προνόμιο, και έχοντας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Σοσιαλιστική Κυβέρνηση, προσέφυγε στο Δ.Ν.Τ., ενώ ταυτόχρονα επεδίωξε ΑΝΑΠΤΥΞΗ, και ουσιαστικά αξιοποιώντας τα κοιτάσματα των Πετρελαίων της και μπαίνοντας στην Διεθνή αγορά Πετρελαίων, ανασυγκρότησε μια Οικονομία Παραγωγής, και ένα ουσιαστικά Θετικό Ισοζύγιο Εξωτερικών Πληρωμών, και μόνη της ανακοίνωσε ότι δεν χρειάζεται πλέον την στήριξη του Δ.Ν.Τ.

Το Δ,Ν.Τ. είναι χρήσιμο μόνο όταν "το φωνάξεις" να στηρίξει το Ισοζύγιο Εξωτερικών Πληρωμών και το Εκδοτικό προνόμιο σου, να «Τυπώνεις Δραχμές», για να χρηματοδοτήσεις και να επιδοτήσεις μια Αναπτυξιακή Πορεία της ΕΘΝΙΚΗΣ(*) σου Οικονομίας, για να επιτύχεις να συγκροτήσεις μια παραγωγική Οικονομία, η οποία θα σε φέρει και πάλι σε ένα Θετικό Ισοζύγιο Εξωτερικών πληρωμών, και σε μια Ισχυρή Δραχμή, ακριβώς όπως ήταν η κατάσταση στην Ελληνική Οικονομία της Δεκαετίας του 60.


Μόνο αυτή η «Συνταγή» κάνει χρήσιμο το Δ.Ν.Τ.


ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΞΕΡΑ

Υπάρχουν κάποια Ναυάγια που αναρωτιέται κανείς, εάν ο Καπετάνιος ήταν μαθητευομενος, ή εντεταλμένος να βουλιάξει το καράβι..

Τα Πράγματα της Ελληνικής Οικονομίας , τα χειριζόμεθα τουλάχιστον σε επίπεδο λοστρόμου, η σε ένα επίπεδο ιδεοληψίας που ωφελεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των «Ξένων Κέντρων Αποφάσεων» και υπηρετεί τα συμφέροντα τους, ενώ «κλειδώνει» την Ελληνική Οικονομία και την Ελληνική Κοινωνία, στον ΕΥΤΕΛΗ ρόλο που την έχουν κατατάξει αυτά τα Ξένα Κέντρα Αποφάσεων.

Το απογοητευτικό είναι ότι στον Ελληνικό Λαό, είτε παρουσιάζονται μονόδρομοι, είτε επιλογές μεταξύ ΣΚΥΛΛΑΣ και ΧΑΡΥΒΔΗΣ, ωσάν η μόνη επιλογή που να έχει αυτός ο Λαός, είναι η επιλογή του τέρατος που θα τον κατασπαράξει.

Μάλιστα σε «παγκόσμια πρώτη», και με Σοφιστική δικαιολογία ότι σε αυτό που συμβαίνει δεν υπάρχει προηγούμενο (εάν ένας γιατρός αντιλαμβάνεται το «μπαλονάκι» ως κατάσταση χωρίς προηγούμενο η "δουλεύει" τον ασθενή για να του τα πάρει, η είναι αγράμματος, πάντως το μπαλονάκι δεν είναι παγκόσμιο πρώτο), οι Έλληνες ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ να τους κατασπαράξει με αργό βασανιστήριο ΚΑΙ Η ΣΚΥΛΛΑ και η ΧΑΡΥΒΔΗ.

Η συνταγή που παρουσιάζεται είναι :
Παραμένουμε ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΙ στην ΕΥΡΩΖΩΝΗ. Ούτε Κουβέντα για Δραχμή, ενώ μάλιστα η λύση της Επιστροφής στη Δραχμή, παρουσιάζεται από την προπαγάνδα καταστροφική, η με την άμεση υποτίμησή της ως απαραίτητο ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ. Αυτή είναι η προσέγγιση των Ξένων Κέντρων αποφάσεων, που ΔΕΝ θέλουν την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση, και θέλουν να συνεχισθεί να μην υπάρχει Ευρωπαϊκή Τράπεζα «αλλά FED”, Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας (Δεν ήταν κουτοί αλλά έξυπνοι οι Βρετανοί που δεν μπήκαν στην ΟΝΕ) , έτσι ώστε να συνεχίζεται η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, να δημιουργεί Χρήμα μέσω της ΕΚΤ, να το δίνει στους Τοκογλύφους, αυτοί με την σειρά τους να το δανείζουν στους ΕΤΑΙΡΟΥΣ (τι εξευτελιστικό το περιεχόμενο που έχει πάρει αυτός ο όρος), να δημιουργούνται έτσι χρέη που ΔΕΝ θα υπήρχαν και να καλούνται οι Λαοί να ρευστοποιήσουν την Κρατική και ιδιωτική τους περιουσία, ώστε να περιέλθει στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

Η ΡΙΖΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ και το μεγάλο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ στους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ θα ήταν η άμεση απαίτηση της ΑΜΕΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ και η λειτουργία της ΕΚΤ ως FED, ενώ μέχρι τότε η ΕΛΛΑΔΑ θα επέστρεφε ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ στην Δραχμή, για να σταματήσει να δανείζεται ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΠΩΝΕ στην Ονομαστική του αξία, και μάλιστα με σκληρά Επιτόκια τοκογλύφων.

Ταυτόχρονα η Δραχμή θα θωρακιζόταν, με την ενεργοποίηση σχέσης προστασίας του Ισοζυγίου Εξωτερικών Πληρωμών μέσω ΔΝΤ.

Ενώ άμεσα θα άρχιζε πρόγραμμα ενεργοποίησης της Παραγωγής της Χώρας με ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και τόσα άλλα.

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα ήταν χρήσιμη η στήριξη (Ισοζύγιο Εξωτερικων Πληρωμών) του ΔΝΤ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ , αυτό που προτείνεται, είναι ένα ΚΟΚΤΕΙΛ Ε.Ε. και ΔΝΤ, ένα Κοκτέιλ ΣΚΥΛΑΣ και ΧΑΡΥΒΔΗΣ, ένα Κοκτέιλ «ΜΠΟΜΠΑ» από εκείνα που σερβιρονται σε ευτελή μπαράκια, που στέλνουν τον Κόσμο τους στο Νοσοκομείο, η και οδηγούν σε απώλεια όρασης (ΤΥΦΛΩΣΗ) τους Πελάτες τους.

Με την συνταγή που προτείνεται πάμε Δ.Ν.Τ. για να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, και να βεβαιωθούμε (αφού δεν θα γίνει ανάπτυξη) ότι τα Ξένα Κέντρα Αποφάσεων θα επιτύχουν με την στήριξη των Επιλογών που αποδέχεται η Ελλάδα, ΝΑ :
1) ΝΑ περάσει σε ξένα χέρια, ολος Ο Πλούτος του Ελληνικού Κράτους, (ότι απόμεινε) που είναι ο Μακροοικονομικός Πλούτος του Ελληνικού λαού (ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ)
2) ΝΑ περάσει σε ξένα χέρια, η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων που θα εξαναγκασθούν να την ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ η να την χάσουν εξ ολοκλήρου, αφού θα τους την πάρουν οι φόροι που ΔΗΘΕΝ είναι απαραίτητοι για να πληρωθεί το ΔΗΘΕΝ (ΠΛΑΣΤΟ) ΧΡΕΟΣ.

(*) Το μορφωμα της Ευρωπης της Απατης, χτιστηκε σε δομες που κρατανε μια Οικονομια Δομικα Εθνικη , δηλαδη ΜΗ Συνδεδεμενη με ροες σε ομοσπονδιακο -πανευρωπαικο επιπεδο- που θα καταργουσαν και δομικα (ουσιαστικα) την υπαρξη Εθνικης Οικονομιας, ετσι ωστε να Χρεωκοπησουν τα κρατη και να μεταφερθει ο Πλουτος οχι στο υπο διαμορφωση Ενα Ομοσπονδιακο Κρατος αλλα στους Τοκογλυφους, ενω καταργηθηκαν ολες οι δομες "Εθνικου χαρακτηρα" που θα απετρεπαν την ανωτερω ΑΠΑΤΗ και την προστασια των Λαων απο τους υπερεθνικους τοκογλυφους. Οι Οικονομιες παραμενουν Εθνικες οσον αφορα τις ζημιες ενω το Εθνος εχει καταργηθει οσον αφορα τις δομες που θα εμποδιζαν την λεηλασια του απο την Νεα Ταξη Πραγματων......


Δεν υπάρχουν σχόλια: