ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΟΧΙ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΟΣΑΤΖΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.

ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΜΑΡΕΙ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.........

Η ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ "ΜΠΟΜΠΑΣ" ΚΟΚΤΕΙΛ ΕΕ+ΔΝΤ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ΕΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ OIL RIGS ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ "ΜΠΟΜΠΑ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ <<ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ>> ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΞΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ <<ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ>> ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ (ΤΟ ΜΗ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΟ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ (ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ) ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΗΚΑΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ <<ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ>> ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ...... ΠΟΥΘΕΝΑ

ΜΑΤΑΙΑ ΨΕΛΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΑΛΛΑ ΜΕ "ΜΠΟΜΠΑ" ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ ΕΣΠΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝΑΤΙΜΗΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΣΤΗ ΔΕΗ.

Η ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, Η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ 'ΞΕΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ" ΒΑΦΤΗΣΤΙΚΕ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΚΛΠ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΚΑΘΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΒΓΑΖΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΖΙΝΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΝΩ ΦΕΣΩΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΠΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 300 ΔΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΧΡΩΣΤΑΜΕ......., ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΣΠΑΤΟΣΗΜΟ), Η ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΠΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑ.

ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΧΑΦΤΕΙ" ΚΑΝΕΙΣ Ως ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΟΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΤΟΦΙΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.

Η ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΣΤΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΝΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΝΕ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ <<ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ>>. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ, ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ ..."ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΖΗΣΟΥΝ ΑΣ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ>>

Η "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΙΜΠΡΑΗΜ" ειναι σε εξεληξη εδω και πολλα χρονια . με πληρεις αναλογιες στο πολιτικο σκηνικο της τοτε εποχης........

Οι "ξενοι" που δεν θελουν να ειναι η Ελλαδα Λευτερη, καθε τοσο "καινε τα παντα" για να ζηταμε την βοηθεια τοιυς......

Στο συγχρονο Ιμπαρημ που εχει την μορφη Τοκογλυφων, ο Αγωνας του Γενους, θα ηταν η αξιοποιηση του πλουτου του, η αξιοποιηση του ταλεντου του. Αυτο χρειαζεται η Ελλαδα. Ολα τα υπολοιπα ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ αλλα και "ντροπη"...............

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : θΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΘΩΤΗ

Τα θεματα τρεχουν τοσο, ωστε τα κειμενα δημοσιευονται "επι του πιεστηριου". Το αποτελεσμα ειναι να "δημοσιευονται" με ολα τα τυπογραφικα λαθη, μεχρις οτου επεμβει ο διορθωτης μας. Επειδη ομως εχουμε μια σχεση ουσιαστικςη εκτιμησης και αγαπης, αισθανομαστε οτι μπορουμε να εχουμε με διαφανεια τα χαρτια μας μπροστα σας, με τις μουτζουρες τους και τα τυπογραφικα λαθη, αμεσως, ενω φυσικα για λογους δεοντολογιας σε δευτερη φαση διορθωνει τα τυπογραφικα λαθη ο διορθωτης, ο οποιος δεν ειναι παντα παρων, και η αναμονη της παρουσιας του θα ειχε σαν αποτελεσμα την καθυστερηση των δημοσιευματων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: