ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ...ΕΛΛΕΙΜΜΑ , ......; ή ..... ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

Ολη η Λεηλασια του Εθνικου και Ιδιωτικου πλουτου εχει βασισθει στην τεχνητη Υστερια περι Ελλειμματων και Χρεους. Ειχα την ευλογια να μου δωσει ο Πατερας μου την δυνατοτητα να γνωρισω και αλλες πηγες γνωσης, (περα απο την προπαγανδα και την πληση εγκεφαλου της σκοπιμης μικρομιζεριας) . Ειχα ακομη την ευτυχια να εχω στις ΗΠΑ "Δασκαλους" η πρεσβυτερους Συναδελφους Καθηγητες που με μυησαν στην ευρυτητα της γνωσης (αυτο που εμαθα περισσοτερο ειναι πως να μαθαινω) . Ειχα την ευτυχια ενας απο αυτους να ειναι ο Morris Hamburg που με εμαθε Στατιστικη, και μεθοδολογιες Ερευνας, και τελος ο Robert Eisner που δικαιωσε επιστημονικα τις θεσεις μου πανω στην χρηση του Δηθεν Χρεους πανω στα λεγομενα Ελλειμματα, που εχει κινητρο την αναπαραγωγη της Εξουσιας, ακριβως οπως το ζουμε σημερα.
Ενα απο τα βιβλια που μελετησα ειναι και το ανωτερω. ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ? Αναρωτιεται ο Συγγραφεας Καθηγητης Eisner που μας βλεπει τωρα απο τους Ουρανους. Ενας τρυφερος, βαθεια Δημοκρατικος Ανθρωπος, που υποδηλωνει οτι "Τα εργαλεια που επιλεγει καποιος για να χειρισθει την οικονομια" ειναι βαθεια και απολυτα ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Η Εμπειρια μου στις ΗΠΑ, εχει σαν αποτελεσμα να δημιουργειται θλιψη και οργη, απο την προπαγανδιστικη επικληση μονοδρομων, απο προσωπα που παρουσιαζονται με βαρυγδουπους τιτλους στο γυαλι , ακριβως για να πεισουν τους μη ειδικους θεατες, οτι δεν ειναι παρα Θεατες....... ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΖΗΤΩ Η ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΖΗΤΩ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤυΟ <<ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ http://www.optimist123.com/optimist/2005/07/deficits_for_du.html

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ "ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ" ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, (ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ... ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (πχ Ομπαμα - ΜΠους) (πχ Ευρωπη Αμερικη) αλλα και τις Αξιες και το Υπερτερο Αγαθο που κρυβει καθε μια μεσα της.

ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ Ως ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ειτε ΑΠΛΩΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ, ειτε τοσο απλοικοι ωστε να μην γνωριζουμε το φασμα της δυναμικης γυρω απο την αναζητηση της Αληθειας, αλλα και αφου την ανακαλυψουμε , την Πολιτικη Αντιπαραθεση που θα ακολουθησει και την τελικη αποφαση που θα ειναι αποτελεσμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ και οχι της (ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ) ..... θεσης οτι "Η ΚΥΒΕΡΝηΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ, ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ".

Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος
U.S.A.

..θα ακολουθησει ο Διορθωτης σε μερικες ημερες απο σημερα λογω ...Απεργιας...... στην οποια συμμετεχουμε.....και ως εργοδοσια......

Δεν υπάρχουν σχόλια: