ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

« Ξένη Κηδεμονία» η Τιμωρία της Θεϊκής Δραχμής

Γραφει ο
Ιδομενέας Αντ. Σαρρής

Μετά την εγκατάστασιν της κληρονομικής Δημοκρατίας εις την Ελλάδα, την υιοθέτησιν του ευρώ και την πορεία προς την Ευρωπαϊκήν ολοκλήρωσιν ,ως ήτο φυσικόν, ακολούθησε η ξένη κηδεμονία και η πτώχευσις. Είναι γνωστόν από τον 7ον αιώνα π.Χ. ότι η εκχώρησις του εθνικού νομίσματος ,συνεπάγεται την απώλειαν της εθνικής κυριαρχίας και την πτώχευσιν.
Το μεγάλο όραμα του παρελθόντος, της αγοράς των 300 εκατ με την νομισματική σταθερότητα, την ασφάλεια των Συνόρων, χωρίς ανεργία και πληθωρισμό, εξελίχθηκε σε εφιάλτη του παρόντος και του μέλλοντος. Το χρέος της Χώρας είναι 780 δις. ευρώ ( 340 δις δημόσιο + 250 δις ιδιωτικό +190 ασφαλιστικό) με διαγραφόμενες ανάγκες 184 δις μέχρι το 2012.
Το ισοζύγιον εξωτερικών πληρωμών ευρίσκεται σε ακατάσχετη αιμορραγία λόγω ελλείψεως παραγωγής, εξαγωγών, και εθνικού νομίσματος. Τα ελληνο- ευρωπαϊκά Σύνορα δέχονται καθημερινώς παραβιάσεις από αέρος και θαλάσσης, τα επιτόκια και οι τιμές των μονοπωλιακών γιγάντων λιανικής είναι διπλάσιες τουλάχιστον από εκείνες της Γερμανίας, ενώ η ανεργία άνω του 12% και ο πληθωρισμός στο 4% σε περίοδο ύφεσις.
Αποκορύφωμα όλων αυτών των ωφελημάτων του ευρωσυστήματος, ήτο η αδυναμία να δανείση άμεσα την Ελλάδα 20 δις ευρώ με κίνδυνο στάσεως πληρωμών με απρόβλεπτες συνέπειες όχι μόνον δια την χώρα μας αλλά και ολόκληρη την Ευρωπαϊκήν Ένωση.
Η Ελλάδα ευρέθη ξαφνικά, μόνη, πτωχή, και αιμορραγούσα, στο έλεος των διεθνών τοκογλύφων και γεωπολιτικών ανταγωνιστών.
Τα media, εστίασαν την συμφορά στις ενστάσεις της Γερμανικής ηγεσίας δια την χορήγησιν δανεικών , αγνοώντας τα ανομήματα της Ελληνικής.
Το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, Ναυπηγεία, Τηλεπικοινωνίες, Εθνικό οδικό δίκτυο, Τηλεοπτικοί σταθμοί, Μονοπωλιακοί γίγαντες λιανεμπορίου, Αρχαιολογικές ανασκαφές, μέγα μέρος του ελληνικού χρέους, όλα ευρίσκονται σε χέρια γερμανικά, ακόμα και το κορυφαίο σκάνδαλο διαφθοράς της πολιτικής, ΜΙΖΕΝ, ήτο γερμανικό δια να αφαιρεθούν θέσεις εργασίας από τους Έλληνες ώστε το γερμανικό ισοζύγιο να γίνη πλεονασματικό το δε ελληνικό ελλειμματικό.

Έτσι επετεύχθη, η κατάληψις της Ελλάδος, δια των οικονομικών αρμάτων και δολιοφθορών του Δ΄Ράϊχ. Συνεπώς, ουδείς ψόγος υπάρχει δια την γερμανικήν ηγεσία, διότι ενεργεί δια κατακτήσεις, και την ευημερία της πατρίδος της, ενώ η άλλη δια το κομματικόν συμφέρον, την διαφθορά και την υποτέλεια.
Η αυλαία της μεταπολιτεύσεως εις την Ελλάδα άνοιξε με έντονο άρωμα σοσιαλισμού και κοινωνικοποιήσεων. Με αυτό επετεύχθει η κατάργησις του παλαιού οικονομικού κατεστημένου και η δημιουργία ενός νέου, παράλληλα δε, δημιουργήθηκε πελατειακή σχέσις με το εργατικό δυναμικό της χώρας που μετετράπει σε δεξαμενή εμμίσθων ψηφοφόρων. Ακολούθησε η πρώτη ατομική βόμβα στα θεμέλια της εθνικής οικονομίας με την ονομασία « πανωτόκια» , και ύστερα ήλθε η χαριστική βολή με τα ελληνικά ομόλογα « υψηλού επιτοκίου». Η πρώτη μαύρη σελίδα έκλεισε, με την κατάργησιν του πολυτονικού, και της καθαρευούσης ώστε οι έλληνες αφ΄ ενός μεν να αποκοπούν από την μητρική τους γλώσσα και αφ΄ετέρου να απωλέσουν την πρόσβασιν προς την πολιτιστική τους κληρονομιά, την Αρχαίαν Ελληνικήν Γραμματείαν, την μήτρα του παγκόσμιου πολιτισμού.
Το 1981 ανέτειλε ο ήλιος της αλλαγής με διπλασιασμούς μισθών, συντάξεων, τριπλασιασμό των αδειών, και την ίδρυσιν του βαθέως Κομματικού Κράτους. Αυτό εξελίχθηκε σε Κράτος συναλλαγής, διαφθοράς και σκανδάλων. Ακολούθησε η δεύτερη ατομική βόμβα με την ονομασία « φούσκα του Ελληνικού Χρηματιστηρίου» ( ανακατανομή 110 δις Ευρώ στις τσέπες ολίγων) και ύστερα μία τρίτη με την ονομασία «Ευρώ».
Η δεύτερη μαύρη σελίδα έκλεισε σε μία ατμόσφαιρα πολυπολιτισμικότητος και διεθνισμού με προσπάθεια απαξιώσεως των εθνικών και θρησκευτικών μας συμβόλων και επιβολής ξένων. Αυτό υπήρξε η προετοιμασία, δια το άνοιγμα της κερκόπορτας, και μετατροπή της χώρας σε χαβούζα των λαθρομεταναστών της Ευρώπης. Με την μέθοδο του επικοισμού ήτο ευκολότερη η πτώχευσις, η αποσταθεροποίησις, και η σαλαμοποίησις της χώρας, διά την εξυπηρέτησιν γεωπολιτικών επιδιώξεων.
Το 2004 ξεκίνησε με το φιάσκο των Ολυμπιακών αγώνων (50 δις Ευρώ), και την επανίδρυσιν του Κράτους. Αντ΄αυτού, εγκαινιάσθηκε η ανυπαρξία και η επικοινωνιακή διακυβέρνησις, συνοδευόμενη από σωρεία σκανδάλων, από δομημένα ομόλογα, Siemens, Βατοπέδι, και κοινωνικές αναταραχές. Η τρίτη μαύρη σελίδα έκλεισε εσπευσμένα, πριν το πέρας της δεύτερης τετραετίας, εξ αιτίας της ανικανότητος , της διαφθοράς και της φτώχειας.

Το 2009 ξεκίνησε η πράσινη επανάστασις. Λίγους μήνες αργότερα βρεθήκαμε επαίτες, ανάμεσα στους Ευρώ- τοκογλύφους, και το Δ.Ν.Τ.. Τα μέτρα που δρομολογούνται, αποβλέπουν να αρπάξουν τα πάντα χάριν των δανεικών. Δεν είναι σωστό σε περίοδο βαθείας ύφεσις της οικονομίας , έλλειψις παραγωγής, ασθενή ζήτησιν, και εισαγόμενο πληθωρισμό, να εφαρμόζεται άγρια φορολογική αφαίμαξις . Αντ΄αυτού θα πρέπει να εφαρμοσθεί η σεισάχθεια (απαλλαγή χρεών) δια τους ασθενεστέρους ( Σόλων 6ος αιών π.Χ.), συνοδευόμενη από τύπωμα και προσφορά χρήματος στην οικονομία, δια να λειτουργήσει και η τελευταία παραγωγική μηχανή, δημιουργία θέσεων εργασίας, αναχαίτισις εισαγωγών, και αύξησις εξαγωγών.
Η ηγεσία παρακολουθεί, ως αμήχανος θεατής θρίλερ, χωρίς να τολμά αλλαγή πλεύσεως, από τα δανεικά προς την δημιουργίαν πλούτου. Επιδεικνύει όμως, σπουδήν και ζήλον, δια την ελληνοποίησιν των λαθρομεταναστών, κατάργησιν Δήμων, δηλαδή της αμέσου Δημοκρατίας, προς εξασφάλισιν βραχυχρονίων ψηφοθηρικών ωφελημάτων.
Η Ελλάδα, από 23/ 4/2010 ευρίσκεται επισήμως, υπό ξένην κηδεμονίαν και κώμα. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από τους ξένους κηδεμόνες (κατακτητές), οι οποίοι κρίνουν σύμφωνα προς το εθνικό και προσωπικό τους συμφέρον.
Η ανάγκη αναχαιτίσεως των Τουρκικών πολεμικών πλοίων και αεροπλάνων εις το Αιγαίον θα κρίνεται εφ΄ εξής σε συνάρτησιν με τις παραγγελίες της γείτονος σε Airbus ή οπλικά συστήματα σε Γαλλία και Γερμανία αντιστοίχως. Η Ευρωπαϊκή Ένωσις είναι ένα μορφωμα χωρις Δημοκρατικό Σύνταγμα και Στρατό, στερείται μηχανισμού διάσωσις και μεταφοράς πόρων. Έχει ένα νόμισμα το οποίον θεωρητικώς δεν επιτρέπεται να υποτιμηθή αλλά σύμφωνα με την Έκθεσιν του Κυρίου Μπερνάρντ Κόννολυ, πρώην Επικεφαλής Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το Ευρώ είναι υπερτιμημένο κατά 40% έναντι του Δολλαρίου, έχει δε διαφορετικήν αγοραστικήν δύναμιν εις έκαστον των κρατών μελών της.
Είναι αδύνατον, 27 Χώρες, με διαφορετική γλώσσα, θρησκεία, ήθη και έθιμα, οικονομική δομή, να έχουν, τον ίδιο πληθωρισμό, επιτόκια, ελλείμματα και χρέος, δια να πραγματοποιήσουν ενιαία περπατησιά. Είναι ένα παραφύσιν έργο, με ημερομηνίαν λήξεως.

Η τιμωρία της Θεϊκής Δραχμής, ήλθε μέσω του Προκρούστη του Δ.Ν.Τ. και της Ευρω-κηδεμονίας. Η ηγεσία της Χώρας, συνεχίζει δυστυχώς να κωφεύη, στα διδάγματα της ιστορίας, δημιουργώντας αδίκως κλίμα απελπισίας, πανικού και υποταγής στο εσωτερικό, και το εξωτερικό, προς τέρψιν των δημίων μας.
Χρήμα υπάρχει, διότι δεν το στέλνει ο Θεός, αλλά το τυπώνουν οι άνθρωποι. Ρωτήστε λοιπόν τον Πρόεδρον των Η.Π.Α ή τον Πρωθυπουργόν της Αγγλίας, αυτοί ξέρουν, πως δια του τυπώματος βρίσκουν χρήμα, αποφεύγουν τον διασυρμό, και δημιουργούν ευημερίαν και ανάπτυξιν. Καλύτερα όμως, φωνάξτε την εθνική μας προστάτιδα την δραχμή, που έχει πείρα 2.500 ετών, αυτή ξέρει να γεννάει χρήμα και από χρυσό και από ασήμι, ανάλογα την μεταχείρισιν που της κάνουν οι πολιτικοί.
Η αποκατάστασις της ελευθερίας, της εθνικής ανεξαρτησίας και της ανάπτυξις μας , περνάει μέσα από τη ελληνική δραχμή και τους μοχλούς ασκήσεως δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής. Η γραφή της 4ης μαύρης σελίδας ξεκίνησε με τις λέξεις κηδεμονία-ξένη κατοχή. Η παρούσα κατοχή διαφέρει από τις προηγούμενες, ο εχθρός δεν είναι ορατός ( Τάνκς ), ξένο νόμισμα ,ανοικτά Σύνορα, και άνω των 2 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, εποίκων.
Υπάρχει κίνδυνος η Ελλάδα να γίνει μικρότερη, και να απογυμνωθεί από τους ορυκτούς της θησαυρούς. Το έλλειμμα δημοκρατίας, η απουσία της απολογίας και της δίκης, χάραξαν τις μαύρες σελίδες, της μεταπολιτευτικής Ελλάδος της ντροπής . Τούτο αποτελεί ύβριν, δι΄ αυτό το τέλος θα το γράψη η Νέμεσις.
Την πορείαν, προς την ελευθερίαν και το καθήκον, μας το υπαγορεύει το άρθρο 120, παρ. 2 του Συντάγματος « η αφοσίωσις στην Πατρίδα και την Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωσιν όλων των Ελλήνων » .
Ψυχραιμία, και υψηλό ηθικό, ο αγώνας συνεχίζεται.


Ιδομενέας Αντ. Σαρρής

Δεν υπάρχουν σχόλια: