ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ

Οσοι εχουν σαν υπερτερο Αγαθο, το Ανθρωπο, την Ελευθερια και την Δικαιοσυνη, οσοι αγαπουν την Πατριδα (εννοια οντολογικης υποστασης για για ολους τους λαους και ολα τα Εθνη) οσοι δεν εμποδιζονται απο ιδεοληψια νεοφιλελευθερισμου, η απο περιορισμενη δυνατοτητα αντιληψης η /και αγνοια του γνωστικου αντικειμενου των οικονομικων, οσοι δεν περιοριζονται απο ανασφαλη χαρακτηρα που τους αναγκαζει να πηγαινουν με τον συρμο ερποντας και γλειφοντας, οσοι δεν εμποδιζονται απο φοβο η συμφερον, και οσοι δεν ειναι σκοπιμα και συνειδητα ενταγμενοι στο κολπο, εχουν καταλαβει οτι η Ελλαδα οδηγηθηκε τεχνητα στο σημειο που ειναι σημερα, επειδη της αφαιρεθηκε η Νομισματικη της ανεξαρτησια, η ΔΡΑΧΜΗ, και αντι να εχει το δικο της Νομισμα και να δημιουργει το δικο της χρημα, ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ μπαινοντας στην ΟΝΕ (την νυχτα της προδοσιας με τα βιολια) να δανειζεται απο εμπορικες τραπεζες το χρημα που θα εφτιαχνε η ιδια.

Πολλες φωνες Ανθρωπων με γνωση και μεγαλη μορφωση και εμπειρια, αλλα κυριως με ελευθερη ψυχη ειπαν γυριστε αμεσως στη ΔΡΑΧΜΗ.

Η προπαγναδα που ειναι ταγμενη να υποστηριξη την ΚΑΤΟΧΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ χρησιμοποιησε τα συνηθη εργαλεια , οτι εαν μπουμε στη Δραχμη και τυπωσουμε θα γινει πληθωρισμος, οτι θα υποτιμηθει το νομισμα... οτι θα βγουν τα φαντασμαατα απο τους τοιχους......

Ακομα και ο αλλοτε προεδρος της Βουλης, Εντιμος και Αληθινος αγωνιστης της Δημοκρατιας, εκανε το Επιστημονικο Λαθος να αναφερει οτι με την Δραχμη ειχαμε 25% πληθωρισμο....και πως για αυτο αποφασισαμε να κανουμε οτι καναμε.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

Ομως ειναι ιερη υποχρεωση να καταλαβουμε οτι ο πληθωρισμος δεν ειναι αποτελεσμα του τυπωματος χρηματος, αλλα το κατω απο ποιες συνθηκες και για ποιους λογους τυπωνεις.
Τυπωναμε και την δεκαετια του 60 σαν "παλαβοι" αλλα ειχαμε θετικο ισοζυγιο εξωτερικων συναλλαγων και το κοκκινο κατοσταρικο ηταν στις βιτρινες των Ελβετικων τραπεζων....

Τυπωνει σαν παλαβος ο ΟΜΠΑΜΑ και το δολαριο ανεβαινει, παρα το ιδεοληπτικο πεισμα και την ιδεολογικη αντιθεση αυτων που θελουν να μην υπαρχει κρατος αλλα μονον αγορα.... και μαλιστα οχι ελευθερη αγορα, αλλά κοινωνια της αγορας. να ειναι ολα ιδιωτικα εστω και αν ελευθερη αγορα δεν υπαρχει.

Οι Ελληνες εχοντας ζησει τον πληθωρισμο της κατοχης, γινονται ευκολοτερα θυματα της προπαγανδας οτι τυπωνοντας δραχμες εχεις πληθωρισμο, γιατι δεν ξερουν το διεθνες χρηματοπιστωτικο συστημα, γιατι οραματιζονται οτι στα μεγαλα υπογεια της Ευρωπαικης τραπεζας υπαρχει η ισοτιμια του Ευρω σε χρυσο (μην σας δουλευουν αδελφια) και γιατι δεν εχουν καταλαβει (γιατι κανεις ΣΚΟΠΙΜΑ δεν τους εξηγησε) ποτε το τυπωμα καταληγει σε πληθωρισμο και ποτε σε ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Το Αρθρο που βρηκαμε στο ΒΗΜΑ το προτεινουμε για αναγνωση, μια και εξηγει... γιατι στην κατοχη το τυπωμα κατεληξε σε πληθωρισμο. Διαβαστε το.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ειναι ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΓΛΕΙΩΔΗ ΠΡΟΠΑΓΝΔΑ και πιστευει οτι η γνωση κατοχυρωνει την ΕΛευθερια και την Δημοκρατια. Προτεινουμε και παροτρυνουμε να υπαρχουν ολες οι αποψεις στην γνωση σας, και του κ. Βεργοπουλου με τον οποιο συμφωνουμε και με του κ. Αδριανοπουλου με τον οποιο διαφωνουμε σκληρα σε ιδεολογικο επιπεδο παντα.


ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΤΑΝ ΤΥΠΩΝΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ

καντε κλικ πανω στα γραμματα που σκολουθουν

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://asset.tovima.gr/assetservice/data/tovima/D1999/D1024/1neb3a.jpg&imgrefurl=http://www.tovima.gr/default.asp%3Fpid%3D2%26artid%3D115566%26ct%3D114&usg=__MOYUslEXyhS4jyQStjaG-In520g=&h=241&w=381&sz=21&hl=el&start=3&sig2=lv9UtMn8_OdbpIpenyIuWQ&itbs=1&tbnid=gkm9ir-SHYac1M:&tbnh=78&tbnw=123&prev=/images%3Fq%3D%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2585%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25B9%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2583%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&ei=EgrlS_GOH8azsga-z6ydBg

Δεν υπάρχουν σχόλια: