ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΡΘΡΟ
( Σε συνδιασμο με τις επι 30 χρονια εκπομπες στο High TV)

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ του Ανδρεα Παπανδρου, δεχθηκε την εντελως αντιρροπη Πολιτικη του Κ. Σιμιτη, που δρομολογησε την Ελλαδα στη σημερινη Παγκοσμια δινη της Λερναιας Υδρας της Παγκοσμιοποιησης.

Οι Ελληνες και οι υπολοιποι Λαοι του Κοσμου, εγιναν αντικειμενο χειραγωγησης μιας πλησης εγκεφαλου, που πολυ σεμνα θα μπορουσε να αξιολογηθει ως "ΤΑ Οικονομικα της Προπαγανδας". Η Παγκοσμιοποιηση με ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΟΛΟ, χρησιμοποιησε καθε μεσο για να υλοποιησει ενα "βιαιο εξ-οικονομισμο" (κατα τον βιαιαο εξισλαμισμο) των Κοινωνιων σε διεθνες επιπεδο.
ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, ο μετασχηματισμος των κοινωνθων σε αγελες, χωρις οντολογικη υποσταση και ταυτοτητα, χωρις ελευθερη σκεψη, αμορφες μαζες, χωρις ψυχικες και συναισθηματικες λειτουργιες , χωρις ψυχικη και συναισθημξατικη νοημοσυνη, Ηλιθιοι καταναλωτες, και μηχανιστικη Κοινωνθα της Αγορας (οχι οικονοξμια της Αγορα αλλα Κοινωνια της Αγορας) που συνεπαγεταο οντα που εχουν μοναδικο κινητρο το χρημα σε συνδεση με την μοναδικη και αποκλιτικη τους τυατοτητα την υλη και την καταναλωση. ΟΙ ανακοινωσεις αυτες ειχαν γινει σε συνεδρια και απο το High TV περιπου 30 Χρονια πριν. Σημαρα τα ζουμε σε πληρη κλημακωση μια και η Νεα Ταξη Πραγμτων που εγκαινισθηκε το 1980 ειχε σκοπο και σχεδιο αυτο που υλοποιειται σημερα, εις Βαρος ΛΑων, Εθων, Κρατων και Ανθρωπων,
Το Σχεδιο εχει μεσα του ως εργαλεια, την πληρη οντολογικη απαξιωση του Πολιτισμου, τον Μηδενισμο καθε οντολογικης υποσασυτης και εννοιας, την βιαια μεταλλαξη κοινωνιων και ανθρωπων σε οικονομικα οντα, που αντιμετωπιζουν τα παντα (και κυριως τον Ανθρωπο) σαν αναλλωσιμο Οικονομικο Αντικειμενο.

Για να επιτευχθει αυτο το "ΕΡΓΟ" το σχεδιο περιλαμβανε και περιλαμβανει διαφορα "Υποεργα" των οποιων η υλοποιηση γινεται σε διαφορες φασεις και απο διαφορετικους εργολαβους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: