ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΤΩΡΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ - ΤΟ ΕΣΠΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΕΥΝΣΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΩΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΑΛΤΖΧΑΙΜΕΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΕΥΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΗΔΗ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΩΡΑΦΙΑ, Η ΤΑΡΑΤΣΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ , ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΔΡΥΣΗ ΜΕ ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΑΦΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 100% ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ οχι πουλωντας τα υπαρχοντα του αλλα δημιουργωντας ΠΛΟΥΤΟ.

Γιατι δεν το κανατε ηδη, γιατι το ΕΣΠΑ θα το δωσετε ΦΑΣΟΝ σε 2-3 μεγαλες εταιρειες, που θα κανουν με τα λεφτα των Ελληνων και τον ηλιο της Ελλαδας που διαολε και αυτος ανηκει στους Ελληνες μια και φωτιζει την δικη τους ταρατσα και το δικο τους χωραφι, και θα κανουν οι ξενοι με τις επιδοτησεις που ανηκουν στους Ελληνες, ΜΠΙΖΝΕΣ για να πουλανε στους Ελληνες το ηλεκτρικο ρευμα του οποιου η παραγωγη ανηκει στους Ελληνες.

Βλακεια η δολος, ανικανοτητα η προδοσια, 5ο-φαλλαγγιτικος δοσιλογισμος η απλη ιδιωτεια, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο: Η Ελλαδα δεν εχει αναπτυξη με δικη σας ευθυνη. Αναπτυξη με την μορφη δρασεων απο τις οποιες εχουν αποκλεισθει οι Ελληνες απο τις οποιες παραγεται πλουτος απο τον οποιο δεν θα κερδισουν τιποτα οι ελληνες δεν ειναι αναπτυξη.
Η Δημοσιοσχετιστικη παρουσιαση επενδυσεων, με οφελος για τον τοπο, "θεσεις εργασιας" και σωτηριας του Ελληνικου περιβαλλοντος απο την χρηση λιγνητη συμφωνα με τις "ντιρεκτιβες" της Ε.Ο.Κ. ειναι σταγονα στον κουβα (drop in the backet). Αναπτυξη σημαινει ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, του οποιου το αποτελεσμα θα το μοιραστουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ. δΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. Η επενδυση "αλουμινιον της Ελλαδος" της ΠΕΣΙΝΕ ειναι ηχηρο παραδειγμα προς αποφυγην. Ο Ελληνικος Λαος πληρωνε το ηλεκτρικο ρευμα της ΠΕΣΙΝΕ για να υπαρχουν καποιες θεσεις εργασιας και να φευγει ο πακτωλος των κερδων της Πεσινε που στηριζοταν στην εξωριξη των κοιτασματων της Ελληνικης γης, εκτος Ελλαδος. Αυτο δεν ειναι επενδυσεις για την Ελλαδα και τους Ελληνες , ειναι επενδυσεις για αυτους που τις κανουν. Σε εμας μενουν τα μπαζα που αφηνουν πισω τους οι...επενδυτες....

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ δεν εχει αποτελεσμα.

ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ. ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.

ΔΡΑΧΜΗ ΤΩΡΑ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕς ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΟΤΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΦΑΝΕΡΑ Η ΣΥΓΚΑΛΗΜΜΕΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: