ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΡΩΤΑΣ

Η Ο.Α. , Η Ολυμπιακη Αεροπορια ειναι στις καρδιες μας σαν ενας μεγαλος Ερωτας που δεν θα σβησει ποτε. Ειναι το πεταγμα στο ονειρο ψηλα στους ουρανους, ειναι οι ωρες, οι καλυτερες ωρες της ζωης μας μεσα στα αστερια, ειναι η προσωπικη σχεση με τα κυκλακια του ονειρου, ειναι η Ελλαδα που ερχοτανε εκεινη να μας παρει απο την ξενητεια μεσα στα χιονια του Κεννεντυ της Νεας Υορκης και του Logan της Βοστωνης, ειναι το Αρωμα της Αγαπημενης μας της ΟΛυμπιακης, που ηταν ταυτοχρονα η Αγκαλια της Αγαπημενης μας, του Μεγαλου μας Ερωτα της Ελλαδας.

Αν προσεξουμε θα διαπιστωσουμε οτι το "Σχεδιο" που ακολουθηθηκε για την "εξαφανηση" της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ, ειναι το ιδιο σχεδιο (και μερος του) με το ιδιο Σχεδιο που εφαρμοζεται σημερα για ολοκληρη την Ελλαδα.

Δεν πρεπει να υπαρχει Ολυμπιακη - Εθνικος Αερομεταφορεας, δεν πρεπει να υπαρχει Ελλαδα,

Οι Ελληνες ομως θελουν να υπαρχει και Ελλαδα και ΟΛυμπιακη. Οι μεγαλες αγαπες δεν τελειωνουν με ενα αντιο...... Δεν΄τελειωνουν ποτε........

Υπαρχουν απλα, χρονια σκοταδισμου που επικρατουν οι ανεραστοι, και χρονια αναγεννησης οπου ο εφιαλτης θα τελειωσει, οι εφιαλτες των Θερμοπυλων θα χαθουν στο φως της μερας, και το ονειρο θα ξυπνησει στις ψυχες και στις καρδιες μας ξανα.

Κραταμε τον Ερωτα μας ζωντανο στην ψυχη, και ...περιμενουμε......

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Πηγη Βιντεο : http://www.youtube.com/user/OLYMPIC4ever

Δεν υπάρχουν σχόλια: