ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ...ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ή ρεαλιστες και ...αιθεροβαμονες

Μερος Α

Ο Γιωργος Παπανδρεου στις 4-6-2010 ειπε : "αν δεν λαβουμε μετρα για την αποκατασταση του αισθηματος δικαιου, θα μας παρουν ολους με τις Πετρες".

Οι Ελληνες πολλοι εκ των οποιων ειναι οι οραματιστες του ΠΑΣΟΚ της ΑΛΛΑΓΗΣ του 1981, οντως απορουν γιατι αυτο δεν εχει συμβει ηδη! Και δεν εννοουν βεβαια αλλα Δεκεμβριανα, γιατι ο Λαος ειναι αρκετα ωριμος, ωστε να μην νομιζει οτι θα ανατρεψει το συστημα, ειτε χτυπωντας το δικο του Κεφαλι στον τοιχο, ειτε χτυπωντας των διπλανων του.

Ειναι αραγε ο σεβασμος στον Ηγετη Ανδρεα Παπανδρεου, που προστατευει τον γιο και απο τα αστερια ακομα (το κανουν σε ολα εμας τα παιδια οι πατεραδες μας απο το υπερπεραν), ειναι ο αιφνιδιασμος απο το ακριβως αντιθετο απο το υποσχεθεν και το προσδοκομενο, που ΠΑΓΩΣΕ τον Ελληνικο Λαο που ΣΑΣΤΗΣΕ και ακομα δεν εχει συνελθει να ανασυνταξει τις ψυχικες του δυναμεις?

Ειναι η προπαγανδα που επεισε εστω ενα μικρο μερος του Λαου, που λεει "τι να κανει ο Ανθρωπος"? Ειναι η αγνοια των Οικονομικων και γεωπολιτικων θεματων που επιτρεπει την αποτελεσματικοτητα της προπαγανδας? Και με βασει αυτη την αγνοια, ο Λαος πειθεται οτι το προβλημα το δημιουργησαν αυτοι που εκλεψαν το Δημοσιο Χρημα? Ειναι η στηριξη της προπαγανδας απο τα ΜΜΕ, που κανουν πληση εγκεφαλου με τους ορους "μονοδρομος", ελλειμμα , χρεος, κριση, ΟΛΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΒΔΗΛΑ για να επιτευχθει η μεταφορα του Εθνικου και τωρα και του ιδιωτικου πλουτου στα χερια των λιγων?

Γιατι ο Λαος δεν τους εχει παρει (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) με τις πετρες. Γιατι στην προπαγανδα αφου πολλοι στους δρομους εχουν "πιασει" την διεθνη απατη, που προπαγανδιζεται στην Ελλαδα σαν αληθεια, δεν πεφτει η χλευη της ...αρκουδας.....?

Το "συστημα" που ειναι δομημενο απο την ολιγαρχια, δηλαδη απο αυτους που τα θελουν ολα για τον ευατο τους, βρισκει διαφορες μεθοδους να "καταστελει" την δραση εναντιον του.

Την δεκατια του 60 της Αμερικης την κατεστηλε (την δραση του Λαου) με τα Ναρκωτικα.

Και στις μερες μας η παγκοσμιοποιηση, θελησε να ελεγξει και να καταστειλει ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ καθε ειδους αντισταση στην ολιγαρχια, "απενεργοποιωντας" τα κινητρα ατομικης και κοινωνικης εξελιξης που ειναι: Η γνωση, η Μαθηση, Η Δημιουργια, η μη αποτυχια, η φιλια και οι Ανθρωπινες σχεσεις (Απο το Βιβλιο του Δρ. Διονυση Βαλιανατου 2010). Απενεργοποιωντας τα κινητρα, το συστημα δημιουργησε μια πληρη αδιαφορια για συμμετοχη στο κοινωνικο γιγνεσθαι, και μια απομωνωση (με την εννοια της ψυχιατρικης παθησης). Αυτο δημιουργησε και μια αρνηση για εργασια (Εργο - Δημιουργια ΕΛευθερου Ανθρωπου) και μαζι με το ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ της καταναλωτικης ηδονης ευυνουχισε τον ΕΛευθερο Ανθρωπο και τον εκανε σκλαβο.

Αλλοτε -1962- ο λαος εβγαινε στους δρομους για τον μισθο των εισπρακτορων των Υπεραστικων Λεωφορειων και συμπαρισταντο με απεργεια διαρκειας και οι δασκαλοι (και χαρα εμεις που δεν καναμε μαθημα.) Επι Γεωργιου Παπανδρεου του Παππου, ολη την ανοιξη τα σχολεια ειχαν απεργια, το 114 κυριαρχουσε στους δρομους, και μπορει να μην μαθαμε εκεινη την ανοιξη τον ...υπερσυντελικο - καναμε ομως μεταπτυχικα στην 4η Γυμνασιου - για δημοκρατια, κοινωνικη συνοχη, κοινωνικο ιστο και κοινωνικη Δικαιοσυνη.

Οταν το συστημα πιστεψε οτι η απαραιτητη κρισιμη μαζα ωστε η αντισταση να μην ειναι αμεση (οπως παλια) υπαρχει, κατασκευασε την ...Κριση, την μεγαλη απατη της επιχειρηματολογιας της και τα κυβδηλα αυτα "Μετρα", με σκοπο να παρουν οι λιγοι σε διεθνες επιπεδο την περιουσια των Κρατων και των Πολιτων, και μεσω αυτης να αποκτησουν την πληρη εξουσια πανω στους Λαους. (Αυτο ειναι το Σχεδιο και το Περιεχομενο αυτου που καποιοι ηδονιζονται να αναφερουν ως "Παγκοσμια Διακυβερνηση")

Δεν χρειαζεται ολοι να ειναι δουλοι. Ας μην ειναι . Φτανει να τους εχουμε φερει μετα την απενεργοποιηση των κινητρων, στην απομονωση, που σημαινει οτι ενω το συστημα θα τους χτυπα αλυπητα , αυτοι θα μενουν απραγοι ενω κακοποιουνται.

Να γιατι δεν τους εχουν παρει με τις πετρες (μεταφορικα) και να γιατι δεν φοβαται το συστημα εξεγερση, και να γιατι με αλαζονια και πορωση, ΧΤΥΠΑ.

Μερος Β

Πως ενα Σοσιαλιτικο ΚΙΝΗΜΑ συμμετεχει "βασιλικοτερο του βασιλεως" στις πραξεις αυτες?

Το ΠΑΣΟΚ Δεν ειναι ενα Κομμα. Ειναι το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ του Ανδρεα Παπανδρεου, με την ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, και το ΠΑΣΟΚ των εκσυγχρονιστων. Αυτων που δεν τους ενδιαφερει η ΕΛΛΑΔΑ, και που υποτασσονται στα Διεθνη "Μοντελα".

Η Συγκρουση μεταξυ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και εκσυγχρονιστων φραγκολεβαντινων δεν ειναι καινουργιο φαινομενο. Ειναι ανατριχιαστικα παλιο. Γυρω απο αυτο εγιναν περιπου ολες οι τριβες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του 21.

Η συγκρουση μεταξυ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ και ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ "μετωπου" εστειλε τον Κολοκοτρωνη στην Φυλακη, την Μαντω Μαυρογενους στην ...Εξορια, και βρηκε την κορυφωση του στην Δικη των Δικαστων (βλ. αποσπασμα Βιντεο).

Το αν ο Καποδιστριας βρεθηκε στα "διασταρουμενα πυρα" αυτης της συγκρουσης, ή ηταν και ο ιδιος ενας φραγκολεβαντινος, ειναι θεμα αναλυσης και ιστοριας γραμμενης οχι απο προπαγανδιστες φραγκολεβαντινους (σαν και αυτους που επιμεληθηκαν το Βυζαντινο Μουσειο) , αλλα απο Ελληνες.

Το ΠΑΣΟΚ εχει μεσα του ακριβως αυτη την συγκρουση, του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ με το Φραγκολεβαντινικο. Και η επικρατηση των Φραγκολεβαντινων εχει επιφερεει ΜΟΝΟ ΔΕΙΝΑ - οπως παντα- στην Ελλαδα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Σημειωση Ο Πολυζωιδης Γεννηθηκε στο Μελενικο της Μακεδονιας στις 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1802



ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΘΩΤΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: