ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 : Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΣΥΝΔΡΟΜΟ" ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ







Η Νεα Ταξη πραγματων που αρχισε επι μπαμπα Μπους την δεκαετια του 80, αφου παρουσιασθηκε με την στολη παραλλαγης της Παγκοσμιοποιησης ως δηθεν συναδελφωσης των Λαων του Κοσμου, ως δηθεν μιας παγκοσμιοτητας συνενωσης δυναμεων για το καλο του Κοσμου, αφηνει σιγα σιγα να φανει το ερπετοειδες κελυφος της και εμφανιζεται με το πραγματικο της μορφωμα, ως το εκτοπλασμα της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
.
Αποκαλυπτεται χωρις υποκρισια και χρηση εργαλειων εξαπατησης πλεον, οτι το "διακυβευμα" της εποχης δεν ειναι παρα η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ (Ενα Κεντρο Αποφασεων για ολοκληρο τον Πλανητη) . Ειναι το ακριβως αντιθετο, ο αντιποδας της Συμμετοχικης Δημοκρατιας της Αθηνας του Περικλη, της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ του ΠΛΑΤΩΝΑ, της Σκεψης του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. Ειναι ο αντιποδας του Φωτος, ειναι το απολυτο Σκοταδι, ειναι το αντιθετο της Ελευθεριας, ειναι η απολυτη σκλαβια, με μονη την ελεθερια του να ...επιλεξης να εισαι σκλαβος.....
.
Για να επιτευχθει και να εγκατασταθει η Διεθνης Διακυβερνηση, χρειαζεται να καταργηθουν τα Εθνη, οι Εθνικες ταυτοτητες, οι Πολιτισμοι. Ετσι το Διεθνες Γκεμπελικο συστημα προπαγανδας εφευρε τον ορο "Πολυπολιτισμικη Κοινωνια" για να ανακατεψει τους λαους σε "ΒΑΒΕΛικα μορφωματα", παραγοντας το χαος, επιχειρωντας να περιθωριοποιηση τους Πολιτισμους, και να μετατρεψει τους λαους απο λαους οντολογικης υποστασης, σε μαζες κυβερνωμενες απο "πολιτικες ορθοτητες" ανωθεν επιβαλομενων στερεοτυπων.
Η οποια αντισταση επιχειρειται να καμφθει με το δηθεν επιχειρημα του ρατσισμου, ενω το ουσιαστικο κινητρο ειναι η δημιουργια Βαβελ για την επιτευξη της Διεθνους Διακυβερνησης που δεν ειναι δυνατη εαν υπαρχουν ανθρωποι, διακριτοι γεωγραφικα απο συγκεκριμενες πολιτιστικες ταυτοτητες. Που διασφαλιζουν και την διανομη της εξουσιας σε περιφερειακες πολιτισμικες οντοτητες, και εμποδιζουν γεωπολιτικα τον συγκεντρωτισμο της εξουσιας.
.
Η "οικονομικη κριση" ειναι ενα ακομα εργαλειο οικονομικης απατης, με το οποιο επιδιωκεται η Διεθνης Διακυβερνηση. Μεσα απο αυτην μετατιθεται (μεταβιβαζεται) η ιδιοκτησια του Εθνικου Κρατικου Πλουτου και μερος της ιδιωτικης περιουσιας στην Παγκοσμια (Διεθνη) Διακυβερνηση, ενω εργαλειο ειναι η σταδιακη απο το 1980 μετατροπη του χρηματος απο μεσο συναλλαγης σε αντικειμενο συναλλαγης, με δευτερο σταδιο εκεινο της αφαιρεσης του εκδοτικου προνομιου και της δημιουργιας χρηματος απο τα Κρατη, σε μεγαλυτερες ενοτητες (πχ ΕΕ) με απωτερο σκοπο το ενα παγκοσμιο νομισμα. Η αφελης προβολη αυτου του σκοπου με τον μανδυα της προοδου χαριν δηθεν της ευκολιας των συναλλαγων, υποκρυπτει την σκοπιμοτητα, της αφαιρεσης της Εθνικης Κυριαρχιας της Δημιουργιας χρηματος απο τα κρατη, και την μεταβιβαση αυτης της δυναμης και εξουσιας στους λιγους της Παγκοσμιας Διακυβερνησης.
.
Μεσα σ αυτο το πλαισιο, ειναι πανευκολο κανεις να καταλαβει τι υπηρετουν τα διαφορα μεσα "αποεθνοποιησης". Αλλοτε στις Εθνικες επετειους τα ΜΜΕ ηταν γεματα πατριωτικες ταινιες. Τωρα σποραδικα καποια, ενω υπαρχει ιδιαιτερη προσοχη να μην διαταραχθει η προβολη ταινιων που προβαλουν την μικροαστικη καθημερινοτητα, το κουτσομπολιο, ευτελεις ιντριγκες και αλλες ανοησιες.
Το "κουτσουρεμα¨των παρελασεων δεν επεισε οτι εγινε για λογους οικονομιας καυσιμων, ενω τα υπολοιπα επιχειρηματα ηταν το ιδια "γελεια" οσο και οι πραγματικες προθεσεις αποεθνοποιησης.
.
Μεσα σαυτο το πλαισιο ειναι πανευκολο να καταλαβει κανεις γιατι επιχειρειται με καθε μεσο "να ξαναγραφτει η ιστορια" και να παρουσιασθει η ιστορια που διδαχθηκαμε ως παραμυθι που μας το ειπαν για να μας κατασκευασουν Εθνικη συνειδηση.
Αν δουμε ομως τι υπηρετει αυτη η οψιμη "αντικειμενικοτητα", δηλαδη το επιδιωκομενο της εγκαθιδρυσης Παγκοσμιας Διακυβερνησης, πραγμα που οχι μονο εξαγγελεται αλλα πιστοποιειται και απο τις ακολουθουμενες πολιτικες και "μετρα", τοτε αυτονοητα αποκαλυπτεται οτι η ιστορια ξαναγραφεται για να καταργησει την Εθνικη συνειδηση και να κατασκευασει μαζες υποταγμενες στην Παγκοσμια Διακυβερνηση.
.
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21, εγινε οπως την διδαχθηκαμε. Τοσο με την επιβεβλημενη για την ηλικια αθωοτητα του Γυμνασιου, (που παρουσιαστικε και στα Κλασικα Εικογραφημενα), οσο και με την επιβεβλημενη βαθυτερη αναγνωση των Πανεπιστημιακων μας χρονων.
.
Ομως το περιεχομενο της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του 21, ειναι το ιδιο: ειναι η ανυποχωρητη και αδιαπραγματευτη θεση ενος λαου, να διατηρησει την Ελευθερια του μεσα απο το γνησιο χτυπημα της καρδιας του, μεσα απο το ανεπιτηδευτο συναισθημα του, μεσα απο την γνησιοτητα της ψυχης του.
Και το αιτημα της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ σημερα ειναι παντα επικαιρο, γιατι η Ελευθερια αφαιρειται με ολες τις δυναμεις που προσπαθουν να μετατρεψουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ σε "ατομο" , και την οντολογικη του υποσταση σε στερεοτυπο. Η ζωη απο δημιουργια , αγαπη, ερωτα, και δικαιωση, μετατρεπεται σε ενα βρωμικο εργο βιας, δυναμης , χρηματος και σεξ, που μετατρεπουν τους λαους σε μαζα, αναγκαια συνθηκη για την επιβολη της Παγκοσμιας Διακυβερνησης.
Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.......

Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος
B.A., M.A., MCP, Ph.D.
Case Western Reserve University
University of Pennsylvania
πρωην Νομαρχης

Δεν υπάρχουν σχόλια: