ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΙΚΑΕΙ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΓΙΟΡΤΗ

Προσθήκη  εικόνας
Υπαρχουν δυναμεις που θελουν να "λερωσουν" τις ψυχες αυτου του λαου, που θελουν να φερουν την θληψη σε ενα λαο που λευτερωθηκε τραγουδωντας, που πεθαινει χορευοντας που ζει φιλοσοφοντας.

Κοντρα ομως σ αυτες τις δυναμεις της απατης και της τεχνιτης αποσυνθεσης. το Ελληνικο Καλοκαιρι μας φερνει πισω σε γνωριμα μερη της Ελλαδας και της ψυχης.

Αποψε Σαββατο 25 Ιουνιου, το Παναθηναικο Σταδιο γεμισε ελπιδα και ο ουρανος Πυροτεχνηματα. Μα πανω απο ολα, η ψυχη μας μεσα στον Ιουνιο ξεπερασε τον κλειο του κακου, και ορμησε στην αγκαλια της Ελλαδας, στα γνωριμα μερη που αγαπησαμε και που μας αγαπανε. Στην αγκαλια της Ελλαδας που ειναι για μας το κεντρο της γης, που ειμαστε για αυτην το κεντρο της γης.

Λυπουμεθα , κυριε και κυρια. "κακό", χασατε!!!

Αποψε γυρω απο το Παναθηναικο Σταδιο, τα παντα θυμιζαν Επιδαυρο. Η λεωφ. Αμαλιας απο την Αθανασιου Διακου , τους Στυλους του Ολυμπιου Διος και την Πυλη του Αδριανου, θυμιζε τον χωρο σταθμευσης της Επιδαυρου, οπου πανω απο 150 πουλμαν (βλ. φωτο) ειχαν γεμισει το χωρο.

Ατμοσφαιρα γιορτης. Συμφωνουμε, η κακοποιηση δεν μας αξιζει. Μας αξιζει μια ζωη που μας σεβεται, που μας αγαπα. Ακριβως οπως προσδιοριζει ο πολιτισμος μας και η οντολογικη υποσταση της μεγαλης αγαπης που λεγεται Ελλαδα.








ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ....καλο καλοκαιρι


Δεν υπάρχουν σχόλια: