ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ




Τα Ολοκληρωτικά καθεστώτα, επιδιώκουν πάντα να επιβληθούν με διάφορα εργαλεία. Επιδιώκουν κaτ αρχήν να "διαμορφώσουν" μια "έννομη τάξη", η οποία έχει πάντα το εργαλείο της "Επιβολής-Καταστολής" και το Εργαλείο της "Νομιμότητος". Μια άλλη παράμετρος του συστήματος είναι να Δημιουργήσει ¨Ηθικό έρεισμα" στις Πράξεις του.  Το Τρίτο Ράιχ χρησιμοποίησε εντατικά αυτά τα εργαλεία.
Σε κάθε Φασιστική επιβολή. εξαρτάται από την δύναμη της ψυχής του καθενός μας και από την δύναμη της γνώσης και της σκέψης μας να μην υποκύψουμε στην προπαγάνδα και να μην αρχίσουμε να πιστεύουμε οτι Ο ...ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ...ΔΙΚΙΟ.
Στην Κατοχή του 41-44 πολλοί συμπατριώτες μας, αδύναμοι στην ψύχη και στον Νου, έγιναν έρμαια της πλύσης εγκέφαλου και άρχισαν να υποστηρίζουν ότι ..."Οι γερμανοί είναι φίλοι μας"  (Βλέπε απόσπασμα έργου).

Ο Σημερινός Δήμος Σταρένιος είναι περισσότερο επικίνδυνος. Γιατί δεν είναι μόνο ο Πουλημένος Προδότης, αλλά και το Θύμα-Λαός που έχει πιστέψει στην προπαγάνδα, και Πιστεύει ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ , ότι (δήθεν) Χρωστάμε και πρέπει να πληρώσουμε. ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΣ, τα πράγματα είναι ευκολότερα, Όταν ένα μεγάλο μέρος του Λαού έχει πεισθει από την προπαγάνδα, έχει προδώσει την ψυχή του, έχει αρχίσει να νομίζει ότι ο βασανιστής έχει το δίκιο του, και ενώ υπάρχουν προδότες για στρατολόγηση, δεν υπάρχει πνεύμα για ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ