ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΜΥΛΟΙ ΑΡΓΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΣ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ





Επαναλειτουργει απο εχθες 12 Μαρτιου 2016  η ζωντανη Συνδεση με τους Μυλους του Αργους


Υστερα απο εκτεταμενες εργασιες για την επισκευη ζημιων απο καταιγιδα, η ζωντανη συνδεση με τους Μυλους του Αργους αποκατασταθηκε

Το Επιμενουμε Ελλαδα ΝΠΙΔ ευχαριστει την Οικογενεια Βλαχου για την υποστηριξη τους στο αφιλοκερδες Εργο της Προβολης του Πολιτισμου και της Ομορφιας της Ελλαδας, στους Μυλους του Αργους.

Απολαυστε την ζωντανη συνδεση με τους Μυλους χρησιμοποιωντας τον συνδεσμο

http://epimenoume-ellada-myloi-livestream.blogspot.gr/

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ




ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ "ΚΑΜΕΡΑΣ ΠΕΡΣΕΥΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ. 

Ως αποτελεσμα της Επιστημονικης Συνεργειας του Επιμενουμε Ελλαδα ΝΠΙΔ και της Επιστημονικης Ομαδας Βατικιωτη, εχει παραχθει R&D για αποκλειστικη χρηση για την προβολη της Ελλαδας με την Επωνυμια "Καμερα Περσευς" (R), με τα αποκλειστικα δικαιωματα δεσμευμενα για τον Σκοπο αυτο.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ


Η Υψηλη Τεχνολογια αποτελει σημαντικη παραμετρο Επιλογης και Βραβευσης των Καμερων ανα τον Κοσμο. Το Επιμενουμε Ελλαδα ΝΠΙΔ και η Live Stream Καμερες που εγκατεστησε απεσπασαν ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ.

Η Καμερα στους Μυλους του Αργους Βραβευθηκε στις ΗΠΑ τον Αυγουστο του 2014 ως "δευτερη" στον Κοσμο με πρωτη την Καμερα της Σαουδικης Αραβιας. Ενας κλασσικος Ελληνικος Αθλος που η Ελληνικη Ψυχη, παραβγαινει την εις ραβδους χρυσου χρηματοδοτηση μιας οργανωμενης χωρας οπως η Σαουδικη Αραβια, με αποτελεσμα η Ελλαδα να αποσπα Βραβεια ανεβαινοντας στο ιδιο βαθρο, και μαλιστα χωρις κρατικη υποστηριξη.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΒΑΤΙΚΩΤΗ.

Η "ΠΛΑΚΕΤΤΑ" ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 : ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ. Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ R&D" ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ", ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ....ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΦΡΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ BELL (για τα τοτε αυτοματη υπεραστικη και διεθνη τηλεφωνια).........is the next best thing to being there