ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΤΩΡΑ OI ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ


·         Καταστατικό σύστασης του Σωματείου (συλλόγου)   ΣΩΣΤΟ
·         Πιστοποιητικό περί μεταβολών εκ του οικείου Πρωτοδικείου   ΣΩΣΤΟ
·         Πρακτικό αρχαιρεσιών περί εκλογής του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΩΣΤΟ
·         Πρακτικό απόφασης του νεοεκλεγέντος Δ.Σ περί συγκροτήσεως του σε σώμα ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΣΩΣΤΟ
·         Πιστοποιητικό περί μη προσβολής του κύρους των αρχαιρεσιών
ΕΔΩ  ΑΡΧΙΖΕΙ Ο..."ΚΑΛΟΣ"... Η ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΙ, ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Υπαρχουν οι Εξης Περιπτωσεις, 
(α) οτι ο/η Προεδρος ειναι ισοβιος/α πραγμα που "πηδιέται" εαν το γραφει το καταστατικο, εαν ο/η Δικηγορος που θα γνωμοδοτησει καταλαβαινει, και εαν η προισταμενη το Νομικου Τμηματος της Χ Τραπεζας  δεν θεωρει οτι δεν μπορει να ασχολειται με συλλογους γιατι το ενδιαδερον της ειναι η υποθεση των 2εκ που εχει στο Τραπεζι της. 
ΣΣ : Δεν ειναι φαντασιωση, ειναι η γελειοτης της Κατοχικης Πραγματικοτητας (στην Ελλαδα).
(β) Οι αρχιαιρεσιες εγιναν προ πολλου και το πρωτοδικειο θα φαει χρονο να ψαχνει αρχεια πραγμα που θα μπορουσε να υπερπηδηθεί με Υπευθυνη Δηλωση του Δ.Σ.
  

ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που θελει

Αφού εκδοθεί η γνωμάτευση θα χρειαστούν για τους εκπροσώπους:
         Ταυτότητα
         Εκκαθαριστικό εφορίας
         Ένα λογαριασμό οποιουδήποτε τηλεφώνου (σταθερού η κινητού)
         Βεβαίωση εργοδότη. (ή τελευταία μισθοδοσία)  ΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟ
         Λογαριασμό ΔΕΗ ή ΕΥΔΑΠ       ΑΛΛΗ ΑΝΟΗΣΙΑ                           

Αμεσο Σχολιο : Εδω καταργειται το γραμμα και το πνευμα του Νομου περι ενηλικίωσης. Εαν καποιος ειναι 30 χρονων, ειναι ανεργος και μενει με την μαμα του, τους γονεις του η την γιαγια του, του αφαιρειται το συνταγματικο του δικαιωμα να ειναι "ταμιας" σε συλλογο.

Εαν καποιος εργαζεται και εχει το 4. Αλλα το ονομα του λογαριασμου ειναι σε αλλο μελος της Οικογενειας, παλι δεν εχει δικαιωμα να εχει υπογραφη σε λογαριασμο Τραπεζικο.

Εαν αυτα δεν ειναι ΑΝΟΗΣΙΕΣ τοτε ποιος ο ορισμος της ανοησιας?

Το ερωτημα ειναι 
Παιδια,...για συλλογο προκειται...οχι για "εγκληματικη οργανωση". Αυτη δεν χρειαζεται λογαριασμο στην Τραπεζα.
Ενας Συλλογος αποτελειται απο εθελοντες καθε ηλικιας  απο παιδια, απο ανεργους αλλα με ζεση για πολιτιστικη και κοινωφελη δραση, απο γεροντες που δεν εχουν χρηματα, ουτε το κουραγιο να ανεβοκατεβαινουν σκαλες, αλλα ειναι διαθεσιμοι για την σοφια τους.
Κι ακομη Υπαρχουν Ελληνες της Διασπορας που ενω θα χαιρονταν να προσφερουν εθελοντικα, "αηδιάζουν" τοσο πολυ με την γελειοτητα του κατοχικου συστηματος εφαρμογων που εμπνέονται απο αρρωστημένα μυαλά που με μίσος βλεπουν παντου φοροφυγάδες, που δινουν δυο "μουντζες" σε αυτες τις βλακειες και δεν ασχολουνται.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Ανθρωπο-κυνηγητό των εφαρμογων προερχομενων απο ψυχασθενεις νοοτροπιες ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ειναι να αποκαρδιωΘουν ΟΙ παντες για καθε ειδος δραστηριοτητας.

Αυτη η αποκρουστικη πρακτικη δεν εχει παρα μονο ενα κινητρο, να απογοητευσει μεσα απο το συναισθημα της απεχθειας προς την κακομεταχειρηση, καθε δημιουργικοτητα οχι μονο επιχειρηματικη-κερδοσκοπικη αλλα ακομα και Εθελοντικη.

θα ειθελα να πιστεψω οτι οι απαιτησεις αυτες ειναι προιον αδολης βλακειας και αγραμματοσυνης, φθονου η εκδηκιτικοτητας η εστω "στενομυαλιάς" καποιων, ή και ψυχικου τους ελλειμματος που μεσα απο τον φθονο εκδικειται..

Ομως εαν παρουμε για δειγμα  την Επιχειρηματικη Πραγματικοτητα, ειναι τεκμηριωμενο οτι η Νομοθεσια επιδιωξε πολλα χρονια τωρα, την διαλυση του παραγωγικου ιστου της Χωρας, την καταργηση του, ή την μεταναστευσή του εκτος συνορων.

¨Περα απο την κατασκευασμενη δηθεν κριση, που ειναι πολιτικη επιλογη υφεσης και δημιουργιας πλαστου χρεους για την λεηλασια της Εθνικης και της ιδιωτικης περιουσιας, κατασκευασθηκαν και ολες οι συνθηκες για την εκδιωξη απο την Ελληνικη Γη (θα ειθελα να πω "επικρατεια" αλλα σε συνθηκες κατοχης δεν υπαρχει ο ορος,) οχι μονο των επιχειρησεων αλλα και των Ελληνων. Ετσι υπαρχει χωρος για Εποικους, στοχος γεωπολιτικος που εκμεταλλευται τις ιδεοληψιες των εφαρμοστων.
Τωρα εμποδιζεται και ο εθελοντισμος, εκτος απο τους αλλοδαπους εθελοντες των ΜΚΟ που διευκολυνουν τον εποικισμο της Ελλαδος.

ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Σημειωση : Τι κειμενο μας το εστειλε απο την Ουασιγκτον Καθηγητης Ομογενης, και το Δημοσιευουμε αυτουσιο.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ