ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΑΡΗ

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008


Γραφει ο Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος

Εάν αναλογισθουμε οτι στο τελος Ιανουαριου 1996, ειχαμε την τραγωδια των Ιμιων  και οτι ο Αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος εφυγε την 28 Ιανουαριου 2008, θα διαπιστωσει με "τρόμο" οτι Οι Εθνικες Απωλειες Συμβαινουν τελος Γεναρη.

Υπαρχει με εμποτισμενη νοοτροπια εξαρτησης στους Ελληνες, οτι παντα πρεπει να μας "φροντιζει¨" καποιος μεγαλος. Η Ελλαδα κακοποιειται και λεηλατειται, και ομως υπαρχουν ανθρωποι που ειναι ψυχικα εξαρτημενοι απο το Ευρω και την Ευρωπη. Παραληρούν (ντελίριο) λεγοντας Ευρωπη και Ευρω, χωρις να εχουν την δυναμη και την ικανοτητα κριτικης σκεψης της "αφοσιωσης" και της "θυσιας" για αυτες τις λεξεις, που εφοσον δεν εχουν περιεχομενο αγαθου, ειναι μαλλον "προπαγανδα".

Η Παγκοσμιοποιηση το "μοντελο" της οποιας εφαρμοσθηκε στην Ευρωπη, ειναι μια προσεγγιση ομογενοποιησης των Λαων μεσα απο την  Μηδενιστικη Μεταλλαξη -αρα και καταργηση- της υποστασης τους.
Ανθρωποι και κοινωνιες βιαιως πρεπει να μεταλλαχθουν απο οντολογικες υποστασεις σε μηχανιστικα ομοιομορφα οντα, που αφου σε πρωτη φαση μετασχηματισθουν σε ηλιθιους καταναλωτες, στην επομενη θα φτωχοποιηθουν, και θα διαβιουν σε συνθηκες εποχης "Σπαρτακου", με την μονη διαφορα, οτι τοτε υπηρχε η ψυχη και το οραμα της Ελευθεριας, ενω τωρα το συστημα επιδιωκει τον χαζοχαρουμενο φτωχο που θα θαυμαζει τον αφεντη του, και θα τον ευγνωμονεί για την μεγαθυμια του να του επιτρεπει να ζει ως δουλος.

Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ειχε την υπόσταση και να αντιληφθει το τερας της παγκοσμιοποιησης, αλλα και να το πολεμήσει.  Και φυσικα χαρηκαν πολλες δυναμεις με τον χαμο του.

Διατυπωνεται οτι τον "δολοφονησαν".  Η προπαγανδα που απαξιωνει καθε τι που στεκεται απενταντι στην παγκοσμιοποιηση, φροντιζει να χλευαζει καθε τι που θα μπορουσε ως Προμηθεας να φερει την φωτια στους θνητους.....
Ομως η επιστημη της εγκληματλογιας, κατι που ειναι ευρυτατα γνωστο και απο τις ταινιες.... αναζητα Κινητρο, Ευκαιρια, δυνατοτητα και οπλο.
Φυσικα το Κινητρο ειναι "να σιωπησουμε" μια πηγη επαναστατικη κατα της Παγκοσμιοποιησης.
Η Ευκαιρια και η δυνατοτητα απο το "συστημα" παντα υπαρχει. Οταν δεν του "παει" καποιος, τον "βγαζει απο την μεση". Η πλεον ηπια μορφη ειναι να τον απομακρυνει απο την θεση απο την οποια λαμβανει αποφασεις, να τον "κοψει" απο Τηλεορασεις και Εφημεριδες κ.α.
Αν δεν κατσει φρονημα στον ιδιωτισμο του (οπως του ζητειται), τοτε θα αρχισουν οι περιεργες αλλα αισθητες παρακολουθησεις, και οπως ο Νομκος Κοσμος οριζει ... "Τα μπραβιλικια".....
Και εαν δεν αυτα δεν αποδωσουν υπαρχει και το επομενο σταδιο.
Η Ιστορικη πρακτικη με την τεχνολογια καθε εποχης, δειχνει οπλα ως δηλητήριο, μαχαιρι, και "δίκυκλο"  για να σταματησουμε στα μεσα της εποχης δολοφονιας Λαμπρακη.
Το να βγαζει το συστημα απο την μεση καποιον που το αμφισβητει κυριως οταν αυτος εχει ισχυρο λογο και αποιχηση στον Λαο, δεν ειναι συνομοσιολογια αλλα τεκμηριωμενη ιστορικη πρακτικη.
Εμεις τον Μακαριστο Χριστοδουλο των γνωρισαμε απο κοντα. Αποφοιτος του Λεοντειου Λυκειου και φιλος με τον Πατερα μας Περσεα Αθηναιο. Μας τιμησε με την αγαπη του, και καναμε μαζι σχεδια προσφορας στην Πατριδα Ελλαδα.

Γνωρισε το Ιδρυμα Ελληνισμου και μας ευλογησε


Α.